Naslovna FILM Met Dejmon i Kristijan Bejl u istorijskoj sagi FORD PROTIV FERARIJA (Video)

Met Dejmon i Kristijan Bejl u istorijskoj sagi FORD PROTIV FERARIJA (Video)

Oskarovci Met Dejmon i Kristijan Bejl su pakleni dvojac koji je udružio snage po prvi put u filmu koji nudi sjajnu priču iz trkačkog sveta sredinom šezdesetih godina prošlog veka. Svetska premijera filma „Ford protiv Ferarija“, u režiji Džejmsa Mangolda, u bioskopima se očekuje 15.decembra.

U prvim scenama filma gledaoci Dejmona mogu videti kao vizionara američkog dizajnera automobila, a Bejla kao neustrašivog britanskog vozača Kevina Majlsa dok pokušavaju da naprave auto koji će preuzeti Enco Ferrari.


Filmska priča zasnovana je na istinitom događaju. Radnja filma prati Šelbija i Majlsa koji su se borili protiv korporativnog uplitanja, zakona fizike i njihovih ličnih demona kako bi stvorili revolucionarni automobil za „Ford Motor Kompaniju“, a koji bi se takmičio s Ferarijem u Francuskoj 1966.godine.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...