Connect with us

FILM

20 godina SUNĐER BOBA! Stiže novi FILM, ali i SPINOF SERIJA!

Da li ste spremni, deco? Jesmo, kapetane! Da li ste premni, deco? Jesmo kapetane!!! I zaista jesmo! Posle tačno dvadeset godina od premijere prve epizode najomiljenijeg Sunđera na svetu, koji nas sa Sendi, Patrikom, Keba-Krabom, Lignjoslavom, Planktonom i ostatkom družine iz Koralova zabavlja već dve decenije, spremni smo za veliku revoluciju kada je reč o […]

Published

on

Da li ste spremni, deco? Jesmo, kapetane! Da li ste premni, deco? Jesmo kapetane!!! I zaista jesmo! Posle tačno dvadeset godina od premijere prve epizode najomiljenijeg Sunđera na svetu, koji nas sa Sendi, Patrikom, Keba-Krabom, Lignjoslavom, Planktonom i ostatkom družine iz Koralova zabavlja već dve decenije, spremni smo za veliku revoluciju kada je reč o čuvenom crtaću.

Ove godine očekuje nas dugo najavljivani treći nastavak filma Sunđer Bob Kockalone: Taj predivni Sunđer, ali to nije sve!

Nickelodeon nam najvaljuje nekoliko spinofova Sunđer Boba, od kojih ćemo prvi videti već ove jeseni. Iako se dugo spekulisalo da bi neko od sporednih likova mogao dobiti zaseban crtać, ispostavilo se da su producenti promenili zamisao i osimslili serijal u kom će nam omiljenog sunđerastog drugara vratiti u vreme kada je imao samo 10 godina.

Radnja serije odvijaće se u kampu u koji Sunđer Bob odlazi kao mališan i tamo sa nekim novim, a moguće i već poznatim drugarima proživljava brojne avanture u već svima nam znanom duhu. Dakle, da li ste i vi spremni deco? JESMO KAPETANE!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement