Naslovna FILM Bred Pit kao astronaut u filmu AD ASTRA (trejler)

Bred Pit kao astronaut u filmu AD ASTRA (trejler)

Dugoočekivani trejler za film „Ad astra“ konačno je stigao. Od reditelja i scenariste Džejmsa Greja („Izgubljeni grad Z“) stiže naučna fantastika „Ad Astra”, sa holivudskom zvezdom Bredom Pitom u glavnoj ulozi.

Snimanje je počelo 2017. godine, a na bioskopskom platnu naći će se od 19. septembra.

Inspirisan romanom Džozefa Konrada „Srce tame“ reditelj se okreće kosmosu, kao prostoru za koji kaže da je „veoma neprijateljski raspoložen prema nama“.

Priča prati astronauta Roja Mekbrajda (Bred Pit) koji putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem (Tomi Li Džons) koji je nestao, kako bi otkrio misteriju koja preti da ugrozi opstanak naše planete. Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.

Posle više od dve decenije i uloge u filmu Dvanaest majmuna koja mu je donela i prvu nominaciju za nagradu Oskar, Bred Pit se ponovo vraća naučnofantastičnom žanru. 

Brad Pitt Ad Astra 20th Century Fox

O saradnji sa popularnim glumcem Holivuda reditelj Džejms Grej kaže: „Bio sam veoma srećan što radimo zajedno zato što Bred i ja imamo veoma slično kreativno razmišljanje. Sumnjam da bih ušao u ovaj projekat da nije tako. Dao mi je podršku, a ja sam imao slobodu i vreme da se fokusiram da sve ide u pravom smeru. Bred je glavni razlog za to“.

Film je naslovljen prema latinskom izrazu Ad astra koji u prevodu znači „Do zvezda“.

U ostalim ulogama našli su se: Liv Tajler, Donald Saterland, Rut Nega i drugi. 

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...