Naslovna NE PROPUSTITE Lepote divlje prirode u junu samo na VIASAT NATURE!

Lepote divlje prirode u junu samo na VIASAT NATURE!

Viasat Nature ovog meseca donosi nam nekoliko sjajnih dokumentaraca, a mi vam predstavljamo Legendarni Yellowstone i Čudesni siročići iz prirode.

Legendarni Yellowstone (Epic Yellowstone)

Premijera u nedelju 9. juna u 19.10

Yellowstone: jedinstveno mesto u Severnoj Americi koje vekovima zaokuplja maštu celog sveta poput nijednog drugog. No prvi svetski nacionalni park još nikad nije prikazan na ovakav način. Četiri epizode snimane dve godine prate prirodnu epsku dramu kroz poplave, mraz, požare i glad.

Čudesni siročići iz prirode (Nature’s Miracle Orphans)

Premijera u ponedeljak 10. juna u 18.10

Poslednjih nekoliko godina počeli smo mnogo bolje shvatati kako spasavati i rehabilitovati divlje životinje koje su ostale bez roditelja. Ipak, savladavanje tih tehnika može se postići samo kroz pokušaje i greške. Radost i slomljena srca koji prate spasavanje i rehabilitaciju stvaraju emocionalni haos za ljude koji su svoj život posvetili spasavanju životinja. Uz udomitelje koji udomljavaju sve životinje, od mravojeda do valabija, otkrivamo što je sve potrebno da bi se odgojile te divlje bebe.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...