Naslovna TV Sophie Turner: Sansa Stark je za mene MRTVA! A evo i zašto...

Sophie Turner: Sansa Stark je za mene MRTVA! A evo i zašto…

Desetogodišnja suverena vladavina serijala Igra Prestola čiji smo više fijasko nego veliko finale odgledali pre nekoliko nedelja nesumnjivo je svetu podarila brojne heroje od kojih se nije bilo lako oprostiti. Jedan od najupečatljivijih je lik Sanse Stark koji nam je vešto dočarala glumica Sophie Turner. Kako znamo da nam sledi nekoliko spinofova popularne HBO serije neizbežno pitanje koje postavljaju fanovi, ali i zdrav razum jeste – ko će nam se od njih vratiti. Kako saznajemo – Sansa definitivno neće, i to zbog toga što Tarnerova koja se već okrenula novim rolama i uspesima (Mračni Feniks) želi da se što pre, kako ona to kaže, otarasi ove uloge.

“Vreme je da se oprostim od nje. Veoma sam srećna načinom na koji je ona završila svoju misiju u ovoj seriji. Pretpostavljam, kada bi mi neko ponudio ulogu u spinofu da bih drugačije razmišljala o ovoj temi, ali istina je da bih u svakom slučaju rekla – NE. Deset godina bilo je sasvim dovoljno da Sansa i ja kažemo jedna drugoj sve što smo imali. Smatram da je ona dostigla svoj vrhunac i da bi svako dalje pojavljivanje u serijama podrazumevalo da Sansa pati i proživljava ogromne traume. Ne želim da je vidim u takvom položaju i zato unapred svim ponudama kažem – Hvala, ali NE.”, poručila je Tarnerova.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT serija ISPRIČAJ MI PRIČU od 31. maja na RTS 1 – nedeljom u 23.00!

Zanimljiva i neobična serija “Pričaj mi priču” (Tell Me A Story, 2018) stiže na Prvi program RTS-a. Ovaj uzbudljivi...

VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

Spremite se za novu 12. sezonu serijala "Misterije u muzeju" u koje nas od 1. juna premijerno vodi kanal Viasat History, ponedeljkom...

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Besa 5. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.50): Uroš dobija NOVI ZADATAK!

Dejvid Bej stiže u Beograd u hotel u kome će sačekati svoj let za London. Pročitaj još Otkrivamo SVE...

IGRA SUDBINE 82. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.00): Ada odlučuje da raskrinka IVANA! Da li je ON ubio LUKINU majku?

Pošto čuje od Luke da je Ivan ubio njegovu majku i da je to razlog mržnje prema ocu, Ada odlučuje da otvori...