Naslovna FILM Kućni ljubimci SE POKA*ILI na MRAČNOG FENIKSA!

Kućni ljubimci SE POKA*ILI na MRAČNOG FENIKSA!

Mračni Feniks imao je razočaravajući start ovog vikenda. Prema trenutnim procenama smatra se da će tokom tri premijerna dana na svetskom nivou zaraditi nešto manje od 50 miliona dolara. Neki, malo brutalniji, u ovoj oceni idu još dalje, te smatraju da će film na bioskopskim blagajnama uspeti da prikupi 37.7 miliona što je daleko ispod svakog proseka kada je reč o X-men franšizi.

I dok Holivudom kruže govorkanja da svet još nije spreman za ženu u glavnoj roli popularne, činjenica je da za kućne ljubimce jeste. Barem tako tvrde BOX Office podaci. Pretpostavlja se da će drugi deo animirane sage “Tajni život kućnih ljubimaca” do ponedeljka na računu imati više od 100 miliona dolara. Duplo više nego što je bilo očekivano.

Za to vreme Aladin već trećeg vikenda uspeva da održi ritam sa novim hitovima, a ovog mu je Vil Smit kao duh iz Čarobne lampe sa ostatkom ekipe doneo još 27 miliona zelembaća. Nije loše, a?

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...