Naslovna FILM Posle GET OUT i US, Jordan Peele oživeće CANDYMAN-a!

Posle GET OUT i US, Jordan Peele oživeće CANDYMAN-a!

Posle velikog uspeha sa prema nama zaista sjajnim filmom Get Out, a zatim i odličnim reakcijama na US (iako smatramo da je svet u toj proceni negde pogrešio, budući da je to nešto najgluplje što smo gledali) Oskarovac Jordan Peele vraća nam se sa rimejkom filma Candyman iz 1992. godine u kojoj je zapaženu rolu ostvario Klajv Oven.

Da li će mu treće sreća biti najveć tek ćemo videti. Ono što se za sada zna jeste to da će radnja novog Candymana biti smeštena u sadašnjost. Priča prati studentkinju završne godine koja je svoj istraživački rad usmerila ka istraživanju lokalne mitologije i legendi o misterioznom ubici Candymanu. Prema njegovom postojanju gaji veliku skepsu, sve dok ga slučajno, pet puta izgovarajući u ogledalu njegovo ime NE PRIZOVE. Tada počinje prava zabava.

Upravo na ovome zasnovana je i radnja prvog filma. Jednog od tri nastavka, pri čemu je jedino ovaj originalni zabeležio veći uspeh u horor žanru. Ono na čemu će Peele sa saradnicima raditi pripremajući rimejk jeste težnja ka tome da se publici ponudi nešto novo i drugačije.

“Obožavaoci horor filmova postali su toksični, jer ih malo toga danas može uplašiti. Smatram da je uloga modernih horor filmova da prestrave misli, a da ne ciljaju toliko na osnovne i najjednostavnije ljudske reakcije. Čini mi se da to više ne prolazi. Živimo u srašnom svetu. Gledaoci se moraju uplašiti onoga o čemu će ih film naterati da razmišljaju”, poručio je Peele, donekle otkrivajući čime će parirati u rimejku novog filma.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...