Naslovna FILM HIT! Džej postaje glumac!

HIT! Džej postaje glumac!

Džej Ramadanovski postaće glumac u filmu “Vikend sa ćaletom” Miroslava Momčilovića, prenosi domaća štampa.

Džej će igrati u filmu koji će obrađivati temu devedesetih, a njegovo pojavljivanje bilo je velika želja reditelja, inače poznatog po filmovima “Kad porastem biću kengur”, “Smrdljiva bajka” i drugim.

“Radnja filma dešava se u Beogradu devedesetih, a Džej je jedan od glavnih predstavnika tog vremena. Miroslav ga je na pregovore zvao još u januaru, i Džej je bio oduševljen predlogom saradnje,” rekao je izvor blizak folkeru, koji se pre par meseci povukao iz javnosti.

“Istina je, igraću u filmu, ne znam nikakve detalje jer snimanje počinje tek u julu,” rekao je folker za “Informer”.

Za potrebe filma, srpski hitmejkeri Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa uradiće i pesmu, baladu koju će otpevati novopečeni glumac Džej.

Foto Novosti

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...