Connect with us

FILM

Spajdermen: Daleko od kuće od 4. jula u bioskopima

Published

on

Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spajdermen, ovog leta vraća se na veliko platno. Film „Spajdermen: Daleko od kuće“ stiže nam 4. jula u bioskope. Ovo ostvarenje nadovezuje se na priču svetskog blokbastera “Osvetnici: Kraj igre”, i kao takvo predstavlja kraj treće faze Marvelovog filmskog univerzuma.

Foto IMDb

Piter Parker odlučuje da se pridruži svojim najboljim prijateljima Nedu, Em Džej i ostatku ekipe na letnjem odmoru u Evropi. Međutim, njegov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja, brzo se izjalovio kada je nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel L. Džekson) u otkrivanju toga ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta. Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, ukljućujući i Misterija (Džejk Džilenhal). Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spasava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i novi savez.

Foto IMDb

U ulozi Pitera Parkera publika će ponovno gledati britanskog glumca Toma Holanda. Režiju filma potpisuje Džon Vots, scenario Kris Mekena i Erik Somers, a u glumačkoj ekipi su i Marisa Tomej, Zendaja, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar.

Advertisement