Naslovna FILM Spajdermen: Daleko od kuće od 4. jula u bioskopima

Spajdermen: Daleko od kuće od 4. jula u bioskopima

Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spajdermen, ovog leta vraća se na veliko platno. Film „Spajdermen: Daleko od kuće“ stiže nam 4. jula u bioskope. Ovo ostvarenje nadovezuje se na priču svetskog blokbastera “Osvetnici: Kraj igre”, i kao takvo predstavlja kraj treće faze Marvelovog filmskog univerzuma.

Foto IMDb

Piter Parker odlučuje da se pridruži svojim najboljim prijateljima Nedu, Em Džej i ostatku ekipe na letnjem odmoru u Evropi. Međutim, njegov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja, brzo se izjalovio kada je nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel L. Džekson) u otkrivanju toga ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta. Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, ukljućujući i Misterija (Džejk Džilenhal). Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spasava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i novi savez.

Foto IMDb

U ulozi Pitera Parkera publika će ponovno gledati britanskog glumca Toma Holanda. Režiju filma potpisuje Džon Vots, scenario Kris Mekena i Erik Somers, a u glumačkoj ekipi su i Marisa Tomej, Zendaja, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar.

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...