Connect with us

FILM

Stigao prvi trejler za film „Zaleđeno kraljevstvo 2“

Published

on

Ko će da izdrži do kraja novembra! Sigurni smo da su svi zaljubljenici u Frozen izgovorili ovu rečenicu posle odgledanog prvog zvaničnog trejlera za film “Zaleđeno kraljevstvo 2”. Stigao je pre dva dana i otkrio nam šta nas to novo čeka u animiranoj avanturi, u kojoj će Elsa sa Anom morati da reši misteriju njenih moći.

U trejleru, koji je za manje od 24 sata pregledan više od 12 miliona puta, vidimo kako neustrašiva Elsa svojim moćima pokušava da pokori talase i iskušava svoj dar da ledi sve oko sebe. Zatim stiže upozorenje za obe sestre: “Prošlost nije ono što se čini, a Elsine moći su, možda, prevelike za ovaj svet”.

Kako bi rešile misteriju, sestre će u društvu Olafa i Kristofa putovati van Arendela, kroz predele duboko zašle u jesen, do spomenika koji podsećaju na Stounhendž. Šta će tamo otkriti, znaćemo 22. novembra, kada film stiže u bioskope.

I u nastavku Idina Menzel i Kristen Bel daju glasove Elsi i Ani, dok će Džonatan Grog i Džoš Gad “oživeti” Kristofa i Olafa.

Sa uloženih 150 miliona dolara, prvi deo filma opustošio je bioskopske blagajne širom sveta. Zaradio je čak 1,276 milijardi dolara, a nema sumnje da će i nastavak biti hit predstojeće zime.

Foto IMDb

Continue Reading
Advertisement