Ubice mog oca – Počelo snimanje četvrte sezone!

Ove jeseni na male ekrane stiže četvrta sezona hit serije – snimanje je već počelo, u jednoj napuštenoj fabrici u Mirijevu, a “Obradovićka” je otkrila i kog novog glumca ćemo videti.

Glumica Mirjana Karanović je na Instagramu objavila sliku s Vojom Brajovićem, koji u seriji igra njenog supruga, koji živi sa sinom u Moskvi i bori se protiv bolesti zavisnosti. Ono što su svi primetili jeste to da u nijednom kadru popularne serije nije bilo zaštitnog lika ove serije, Vuka Kostića, pa se postavlja sasvim logično pitanje – gde je?

U novim epizodama ćemo konačno saznati da li je Natalija ubila ćerku, ali i da li će inspektor Jakovljević preživeti ranjavanje.

Četvrti serijal donosi uzbudljiv zaplet. Inspektor Aleksandar Jakovljević uspeo je da reši slučaj ubistva uglednog lekara, ali je saznao od dilera Žike ko stoji iza ubistva njegovog oca Mileta. Ovo saznanje promenilo je njegov život, a ranjavanje u poslednjim kadrovima možda i ceo njegov život.

Kreator serije Predrag Gaga Antonijević otkrio je nedavno u intervju za Kurir da ćemo Vuka Kostića ipak gledati u novim epizodama.

“Vuk je tu. Mnoge stvari će se za njega promeniti. Seriju je prvi put pisala Nataša Drakulić bez mene”, rekao je Antonijević.

Vuk Kostić trenutno ne snima seriju “Ubice mog oca”, već nastavak filma “Južni vetar”. Reditelj Miloš Avramović uspeo je da ga oženi, što Gagi Antonijeviću nije uspelo već tri sezone.

To nije sve – postoji ideja da se od serije napravi i strip! Tihomir Stanić odlučio je da dodatno zagolica maštu strip izdanjem u kom će glavni junak biti on kao šef policije Predrag Marjanović.

Na velika vrata vraća se i Milena Vasić kao pevačica Biba.

“Tokom leta snimaću seriju “Ubice mog oca”. Biba se vraća i ima vrlo zanimljivu liniju priče”, otkrila je Milena Vasić za Kurir.

Emitovanje novih epizoda planirano je na jesen na kanalu Nova S.

Foto Instagram