Naslovna SAPUNICE Hurem na večeri sa Al Paćinom? Šta nam to Merjem sprema?

Hurem na večeri sa Al Paćinom? Šta nam to Merjem sprema?

Turska glumica Merjem Uzerli, koju smo upamtili po legendarnoj roli Hurem u telenoveli Sulejman Veličanstveni, već duže vreme ne može da uhvati korak sa turskom TV produkcijom ne bi li se vratila na velika vrata na scenu.

Ipak, niz serija bez većeg uspeha nije je demoralisao. Ona provodi svaki slobodan trenutak sa ćerkicom Larom na relaciji Berlin-Istanbul, a sada je, izgleda harizmatična Merjem sreću potražila sa druge strane okeana.

Ona se trenutno nalazi u Los Anđelesu. Ne znamo da li je tamo da bi pronašla put do holivudskih zvezdanih visina, ali činjenica je da je do jedne sinoć stigla.

Glumica je na instagramu podelila fotografiju sa filmskom legendom Al Paćinom. Kako je Hurem “završila” sa njim? Glumičin prijatelj, producent Navid Barry, ispostavilo se, radi sa poznatim glumcem na njegovom novom filmu, te im se Uzerlijeva pridružila na večeri i čini se – sjajno provela.

Foto Instagram

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 107. epizoda, sreda 8. jul (Prva, 21.10): Aleksa se BUDI IZ KOME, ali IMA AMNEZIJU! Luka ŽELI da UBIJE “BRATA”!

Ako ste mislili da ste u seriji IGRA SUDBINE videli sve što ste mogli, naš odgovor je - niste videli NIŠTA. Sledi...

Gordan Kičić posle filma REALNA PRIČA predstavlja i seriju MAMA I TATA SE IGRAJU RATA! Premijera OVE JESENI na RTS!

Piše Dijana Maksimović Onima kojima se dopalo ostvarenje Gordana Kičića "Realna priča", obradovaće vest da će od jeseni gledati i...

Vuk Kostić – KORIDOR 92 je film o OBILIĆIMA 20. veka!

Glumac Vuk Kostić, uz nezaobilaznog Miloša Bikovića poslednjih godina obeležio je domaći TV program. Uz glavnu rolu inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV...

Drugo ime ljubavi 44. i 45. epizoda – utorak, 7. jul: Ko stoji iza sumnjivih smrti Karlovih žena?

Tamara nailazi na neočekivanu pomoć Irene, koja joj obećava da neće objaviti priču o sumnjivim smrtima Karlovih bivših žena.