Connect with us

TV

Potpisan ugovor o novoj saradnji produkcije Radoša Bajića Contrast Studios i TV Pink

Published

on

Kada se dve uspešne medijske kuće udruže oko jednog projekta – očekivanja su velika, pa ni Željko Mitrović ni Nedeljko Bajić nisu mogli da sakriju uzbuđenje nakon potpisivanja ugovora između “Pink International company” i produkcije “Contrast studios” povodom snimanja nove serije “Preživeti Beograd” u zajedničkoj produkciji, po scenariju iskusnog Đorđa Milosavljevića i u režiji debitanta Đorđa Stanimirovića.

Kako je na sastanku dogovoreno, prva klapa će uskoro “pasti”, a već 6. oktobra će serija biti pred gledaocima TV Pink, jednom nedeljno, u udarnom terminu.

Kako je već najavio bogatu jesen sa osam novih igranih serija, Željko Mitrović s ponosom ističe da potpisivanje ovog ugovora otvara vrata velikom projektu, kao nastavak saradnje sa produkcijom “Contrast studios” koja stoji iza serije “Šifra Despot”.

Sastanku je prisustvovao i Radoš Bajić, ali ovoga puta on je pisanje scenarija, režiju, pa i velike uloge podario drugima, ali će mladom reditelju Đorđu Stanimiroviću, koji je zanat kalio na uspešnim TV serijama poput “Bela lađa”,  “Budva na pjenu od mora”, “Komšije”, “Šifra Despot”, “Pet”, biti supervizor. Takođe, za razliku od dosadašnjih projekata, odlučio je da se bavi urbanim, gradskim temama, ali iz vizure četiri mlade devojke koje su iz različitih delova Srbije došle u Beograd na studije. Njih tumače Nina Nešković, koju je publika zavolela kao Maju u seriji “Državni službenik” i Bojana Stojković, Tamara Šustić i Lenka Petrović, kojima će ovo biti prve velike uloge. Takođe, Beograd postaje jedan od protagonista, kao grad koji postaje dom svakome ko želi da radi, napreduje i pronađe svoje mesto pod suncem velegrada.

Na projektu će biti angažovan veliki broj glumaca mlađe generacije, ali i mnoga poznata i afirmisana imena srpskog glumišta. Uz četiri devojke koje nose celu priču, biće i četvorica momaka koje tumače Lazar Nikolić, Nemanja Rafailović, Dejan Maksimović i Nikola Šurbanović, a medju velikim glumačkim imenima koja če obogatiti postavu su: Isidora Minić, Tihomir Stanić, Radoš Bajić, Aleksandar Srećković, Branka Šelić, Boris Pingović, Igor Đorđević, Nebojša Milovanović, Slaviša Čurović, Branko Janković, Milena Pavlović, Miloš Đorđević, Nikola Bulatović, Anja Mandić, Dara Džokić, Dejan Tončić…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media