Connect with us

FILM

Sredina leta – horor koji je režirao Sotona LIČNO!

Published

on

Najnoviji horor film „Sredina leta“ (Midsommer) podigao je lestvicu i uplašio i najvernije ljubitelje ovog žanra.

Brojne pozitivne, ali i uznemirujuće kritike dobio je film režisera Arija Astera, a strasti onih koji su ga pogledali ne smiruju se na društvenim mrežama.

On je inače i tvorac filma „Nasleđeno zlo“, koji se smatra jednim od najjezivijih filmova svih vremena. Međutim, prema pisanju Independenta, taj film je sada definitivno pao u drugi plan, jer je, „novim ostvaranjem Aster prevazišao sebe u ovom žanru““.

Zbog uspeha filma „Nasleđeno zlo“, od ovog najnovijeg se ništa manje nije očekivalo, a prema pisanju stranih medija, čini se da je režiser i te kako uspeo da preplaši ljubitelje horor filmova.

Inače, radnja filma prati par koji putuje u Švedsku, na čuveni festival u svom rodnom gradu, na kojem se upletu u zastrašujući paganski ritual.

Govoreći o ovom filmu, cenjeni kritičar Preston Barta se malo našalio, te rekao:

„Prilično sam siguran da ga je režirao Sotona lično“.

Ostali kritičari pohvalili su film, u kojem su uloge tumačili Florens Pag, Džek Rejnor i Vil Polter, objašnjavajući da nije samo strašan, već uteruje jezu u kosti.

Zbog svega ovoga gledanje “Midsommera“ čini se kao zastrašujuće iskustvo.

Kritike na film nisu izostale ni na društvenim mrežama, te su korisnici Tvitera rekli da je ovo veoma „neprijatan, mračno duhovit i da, potpuno je**n film“ i nazvali ga „satiračem mozga najvišeg ranga“.

„Nikada nisam videla tako opako precizno prikazano ludilo. Mrzim ga i obožavam“, napisala je jedna korisnica Tvitera.

Foto IMDb


Continue Reading
Advertisement