Connect with us

TV

Stranger Things – Šta nam to JEZIVO otkriva novi trejler?

Published

on

Nova, treća sezona, jedne od najpopularnijih Netfliksovih serija „Stranger Things“ stiže nam za nekoliko dana, a sada imamo priliku da pogledamo finalni trejler koji nam, priznaćete, otkriva mnogo više nego prethodni.

Izgleda da će jedno leto 1985. godine, ponovo promeniti život iz korena za ekipu klinaca koje smo pratili u prethodne dve sezone, jer čudovišta iz nepoznatog sveta „Upside Down“ uopšte nisu završili s napadima na gradić Hokins.

„Pustili ste nas unutra i sada ćete morati da nam dozvolite da ostanemo. Uništićemo vas, vaše prijatelje, a onda ćemo da uništimo sve“, čuje se zlokobni glas u videu.

Klinci su izgleda shvatili da iako je Eleven u prethodnoj sezoni zatvorila portal koji vodi ka mračno i nepoznatom svetu, čudovište koje im preti ostalo zarobljeno, ali s njihove strane – i traži novog „domaćina“.

Sudeći po trejleru, to će najverovatnije biti Bili, iako ova informacija još uvek nije potvrđena.

Eleven, Majk, Vil, Maks, Lukas, Dastin, Džonatan, Nensi i Stiv će se ponovo udružiti (i naoružati) da pokušaju da spreče predstojeću apokalipsu i spasu ne samo Hokins, već i ceo svet.

Serija će se premijerno emitovati na Netfliksu 4. jula

https://www.youtube.com/watch?v=XcnHOQ-cHa0

Foto


Continue Reading
Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media