Connect with us

TV

Nove sezone popularnih serija u julu na kanalu Epic Drama

Published

on

MLADI INSPEKTOR MORS (serija)

Premijerno od ponedeljka, 1. jula u 21.30

Žanr: Zločin i misterija

Godina: 2018

Sezona: 6

Broj epizoda: 4 x 60 minutes

Režiser: Kolin Dekster, Rasel Luis

Uloge: Šon Evans, Rodžer Alam, Džejms Bredšo, Šon Rigbi, Anton Leser

1969. godina. Posle raspuštanja Oksfordske policije i spajanja sa drugom jedinicom, na kraju pete sezone, vraćamo se našem timu, koji se sada nalazi u novim ulogama. Endevor se prilagođava novom izolovanijem životu, dok Trzdej ima novu ulogu u Kasl Gejt stanici, pridruživši se Roniju Boksu i njegovom novom pomoćniku Alanu Džegou. U međuvremenu, Strejndž je postao menadžer svoje divizije, a Brajton je prebačen u drugo odeljenje. Džoan je takođe u Oksfordu i trenira se za rad u socijalnoj službi, pod rukovodstvom menadžera Viv Vol. Renesansa je završena, a 1969. preti da bude mračna i teška. Međutim, uprkos ovom razdvajanju, tragično ubistvo Džordža Fensija i dalje visi nad bivšim timom oksfordske gradske policije, budući da je slučaj i dalje nerešen.

ZANIMLJIVE INFORMACIJE

Nova sezona, nova godina, nova lica. Šesta sezona je posebno zanimljiva, budući da se u njoj ekipi pridružila Alison Njuman, jedan od tvoraca serije “Bludnice”, koja se emitovala na kanalu Epic Drama. Ovog puta, ona je ispred objektiva, kao Viv Vol.

DETEKTIV MURDOK (serija)

Od ponedeljka, 1. jula, premijerno svakog radnog dana u 20.00

Žanr: Zločin i misterija

Godina: 2010

Sezona: 4

Broj epizoda: 13 x 60 minutes

Režiser: Morin Dženings

Uloge: Helen Džoj, Janik Bison, Tomas Kreg, Džoni Heris, Lahlan Murdok

Detektiv Murdok suočava se sa teškim izazovima. Za početak, patolog Džulija Ogden, koja je prihvatila novi posao u Dečijoj bolnici u Bufalu, na kraju treće sezone, pronalazi savršeni razlog da tamo i ostane. Kao njega zamena, iz Skotland Jarda dolazi dr Fransis, i često nastaju sukobi sa Murdokom. Murdokova stara simpatija iz Bristola, Ana Fulford, posećuje Murdoka u tragičnim okolnostima. Misteriozni kanadski špijun Terens Mejers ponovo se pojavljuje dok Murdok istražuje slučaj koji doseže do američkog građanskog rata i koji bi mogao da ugrozi kanadsko američke odnose. Kada Murdok istražuje ubistvo pogatog biznismena, za koje je osumnjičen njegov sin, Murdoku pomaže batler. Na kraju sezone gledaćemo i venčanje – ko li će doći pred oltar?

ZANIMLJIVE INFORMACIJE

Epizoda pod imenom “Murdok u Zemlji čuda” posebno je hvaljena, zbog sjajne režije i šminke. Reditelj i pisac ove epizode, Kal Kuns, redovan je saradnik na seriji “Misterije Frenki Drejk”.

DŽEJMSTAUN (serija)

Ponovo na programu od nedelje, 7. jula, u 20.10

Žanr: Politika i moć

Godina: 2018

Sezona: 2

Broj epizoda: 8 x 60 minutes

Režiser: Bil Galager

Uloge: Naomi Betrik, Nijam Volš, Sofi Randl, Maks Bizli, Kler Koks, Petsi Feran, Džejson Fleming, Din Lenoks Keli, Stjuart Martin, Luk Roskel, Ben Star, Met Stoko

Druga sezona serije prati živote triju žena – Džoslin, Elis i Veriti. One se bore sa izazovima na koje nailaze u želji da stvore novi život na predivnom, ali surovom ostrvu. Vraćamo se u Džejmstaun. Plantaže duvana konačno počinju da se isplaćuju, trgovina počinje da cveta, ali status kvo će uskoro da bude prekinut. Naši novi doseljenici ponovo se suočavaju sa izazovima, jer se događa kidnapovanje, španski izazov za kralja i zemlju, a izdajnik preti da naruši mir. Religija još jednom iskušava stanovnike Džejmstauna, a novopridošli radnici iz Angole prinuđeni su da odustanu od svojih snova o slobodi. Događaju se nove ljubavne veze, želje bivaju potisnute, a biće stavljene na iskušenje i najčistije ljubavne veze. Veze sa domorocima rezultiraju dobrim vezama u gradu, a nijedan muškarac ni žena neće lako odustati od svog dela bogatsvta. Politika i dalje vrši ogroman uticaj na zajednicu, a borba za prevlast se nastavlja. nije lako stvoriti dom u novom svetu. Da li će naši kolonizatori uspeti sa sačuvaju čistu savest?

ZANIMLJIVE INFORMACIJE

Mnogi od glumaca u seriji “Džejmstaun” već su dobro poznati gledaocima Epic Drame. Neki su glumili u serijama “Poldark”, “Bludnice”, “Musketari”, “Tjudori”. Najpoznatiji među njima su Sofi Randl, poznata po ulozi Lusi iz serije “Krug Blečli” i Burn Gorman, koji glumi majora Hjulita, u seriji “Vašingtonski špijuni”.

Continue Reading
Advertisement