Connect with us

TV

Novi kulinarski serijali na kanalu 24 Kitchen

Published

on

GOZBA NA OSTRVU: PITER KURUVITA (serijal)

Od 4. jula, četvrtkom u 13:00

Strast ka kulinarskim avanturama vodi Pitera Kuruvitu da istražuje ostrvske zemlje svojih najbližih komšija. Vrativši se iz Šri Lanke, Piter kreće neutabanim putem kroz malu regiju punu kulturne raznolikosti. Piter će provesti svoje vreme odlazeći na ostrva od Filipina do Indonezije, putovanjem brodom do Vanuatua pre nego što završi svoju avanturu na Kukovim ostrvima. Ostvarujući dirljive kontakte sa lokalnim porodicama, Piter doživljava bogatu kulturu svakog društva i uči tajne njihove kuhinje. Na njegovom meniju je mnogo morskih plodova, tu je i indonežanski kari od tune, filipinska kisela čorba i krabe iz Tihog okeana sa morskim plodovima. Svinjetina je, takođe, popularan sastojak u ishrani naroda Jugoistočne Azije. Za porodična okupljanja ne postoji ništa bolje od svinjetine.

DŽASTIN I UKUSI SA PLANINE FUDŽI (serijal)

Od 17. jula, sredom u 13:00

U oblasti prepunoj neverovatne količine tradicije i kulture, Džastin upoznaje lokalne umetnike i proizvođače hrane, posećuje neverovatna mesta i uči proverene metode kuvanja. Praćena oštrim okom Fudžisana, Džastin će podeliti recepte inspirisane putovanjem i proizvodima koji čine Šizoku tako jedinstvenim mestom u jedinstvenoj zemlji. Usput će naučiti i tajne pravljenja soba nudli, japanskih slatkiša poznatih kao vagaši, ali i kako se sprema autentični soja-sos. Džastin odlazi u potragu za svežim namirnicama, od svežeg vasabija na planinama do slatkog limuna na obali. U emisiji će biti prikazani prilozi poznatih regionalnih kuvara, umetnika i stručnih zanatlija. U ovoj kinematografskoj avanturi, Džastin predstavlja japansku kulturu i hranu u punom sjaju.

MOJA KUHINJA JE NAJBOLJA: AUSTRALIJA (sezona 4)

Od 19. jula, od ponedeljaka do nedelje u 17:00

Država protiv države, tanjir protiv tanjira. Pet ekipa iz Novog Južnog Velsa, Viktorije, Kvinslanda, Zapadne i Južne Australije, podeljenih u parove, takmiči se u tome čija kuhinja je najbolja.

Continue Reading
Advertisement