Connect with us

TV

Porodica Kremenko dobija rimejk! Uskoro nova serija!

Published

on

Rimejkovima nikad kraja. Tako nam se, saznajemo, u vidu serije za odrasle, pod gokriljem Warner Bros’a vraćaju i čuveni Flinstonsi, odnosno Kamenkovi. Fred, Barni, Vilma, Beti, Dino i Kamičak, ovog puta neće nam priče iz Kamengrada priovedati kao animirani, već igrani likovi u TV serijalu koji će producirati glumica Elizabet Benks.

Originalni crtać koji se emitovao od 1960. do 1966. a nas je Fredov povik Jabadaba duuu, oduševljavao i decenijama kasnije, za sada još nije dobio matičnu kuću, ali naslućuje se da bi to mogao biti neki od striming kanala, najverovatnije HBO MAX, na kom ćemo uskoro pogledati još jedan rimejk filmskog serijala koji je obeležio detinjstvo mnogih – Gremline.

Ideje o rimejku Flinstonsa postoje već dugo. Još je FOX produkcija Setu Mekfarlanu, tvorcu Porodičnog čoveka i serije Orvil pre osam godina poručila nove epizode Kamenkovih. Ipak, zbog Mekfarlenovog pretrpanog rasporeda, i nakon dve godine razvlačenja pisanja novog scenarija, serija nikada nije ugledala svetlost dana.

Tako je upravo ovaj Warner Bros’ov projekat i jedini koji se zvanično može nazvati sigurnim rimejkom koji ćemo uskoro pogledati.

Continue Reading
Advertisement