Connect with us

NE PROPUSTITE

Tri sjajne premijere na HBO kanalima – Patrola prokletih, Kripton i Grad na brdu!

Published

on

Tri sjajne premijere očekuju nas ove nedelje na HBO kanalima! Patrola prokletih startuje već danas 15. jula, od 19.00 na HBO, ali uz ovu sjajnu naučnu fantastičnu seriju ne smemo propustiti ni još jednu iz istog žanra. Reč je o drugoj sezoni Kriptona, a koja je treća premijera otkrijte u redovima koji slede.  

Patrola prokletih – od 15. jula u 19.00 na HBO!

Patrola prokletih je adaptacija najomiljenijeg tima heroja DC komiksa: Robotmen, Negativni, Elastična žena i Luda Džejn, predvođenih savremenim ludim naučnikom Najlsom Kolderom čiji nadimak je Šef.

Svi članovi Patrole prokletih su preživeli strašne nesreće nakon kojih su dobili supermoći, ali su takođe osakaćeni ili unakaženi. Istraumirani i odbačeni, pronašli su smisao uz pomoć Šefa, udruživši se da bi istraživali najčudnije fenomene na svetu. Nakon misterioznog nestanka Šefa, ovi nevoljni heroji se nađu u neočekivanoj situaciji.

Njih u akciju pozove Kiborg, na misiju koju ne mogu da odbiju. Patrola prokletih je grupa za podršku, ali i tim superhoja, nakaza sa supermoćima, koji se bore za svet koji ne želi da ih prihvati.

U prvoj epizodi serije, tim – umoran od boravka na Imanju prokletih – odlučuje da poseti lokalni grad dok je Šef odsutan. Međutim, ovaj naizgled bezazleni izlet dovede to ozbiljnih posledica, uključujući susret sa misterioznim i moćnim zlikovcem po imenu Gospodin Niko.

Kripton – druga sezona premijerno na HBO od 16. jula u 19.10 na HBO

Nova sezona serije o Supermenovom pravom poreklu, koja je smeštena u vreme pre nego što je uništena rodna planeta Čoveka od čelika i prati njegovog  dedu Seg-Ela, čija porodica El je prognana i osramoćena, startuje u sredu 16. jula od 19.10 na HBO.

Kada vođstvo Kriptona zapadne u krizu, Seg-El sreće zemaljskog putnika kroz vreme, Adama Strejndža, koji mu saopštava da ima malo vremena da spasi svoj voljeni svet od haosa. Boreći se da povrati čast svoje porodice i zaštiti one koje voli, Seg takođe mora da zaštiti budućnost svog nasleđa – sudbinu koja će iznedriti najvećeg super heroja u univerzumu.

Grad na brdu – premijera nove serije na HBO 3 od 21.45

Samo dan kasnije na HBO 3 od 21.45 pogledaćemo premijeru nove serije Grad na brdu. U glavnim ulogama su Kevin Bejkon, Aldis Hodž, Džonatan Taker, Mark O Brajen i Džil Henesi. Serija Grad na brdu smeštena je u Boston ranih 1990-ih, kada je grad vrveo od nasilnih kriminalaca ohrabenih lokalnom policijom, a korupcija i rasizam su bili standard – sve dok nije došlo do iznenadne promene.

Ova drama je slobodna interpretacija takozvanog “Bostonskog čuda” i prati okružnog tužioca, Afroamerikanca Dekorsija Vorda (Aldis Hodž), koji dolazi iz Bruklina u želji da donese promenu.

On sklapa neobičan savez sa korumpiranim ali cenjenim veteranom FBI-ja, Džekijem Rorom (Kevin Bejkon), koji želi da očuva trenutno stanje. Oni se zajedno suprotstave porodici naoružanih kradljivaca automobila u slučaju koji uključuje, a zatim i kompletno preokreće, ceo sistem krivičnog pravosuđa u Bostonu.

https://www.youtube.com/watch?v=byN6yQ8e9nc

Foto HBO

Continue Reading
Advertisement