Branka Katić u trećem nastavku filma “Kingsman”

Stigao je prvi trejler trećeg nastavka filma “Kingsman”, akcionu komediju “The King’s Man: Početak” u kojoj ćemo uz Rejfa Fajnsa gledati i srpsku glumicu Branku Katić.

Britansko-američka franšiza o fiktivnoj tajnoj organizaciji – Kingsman dobila je svoj treći nastavak, a svetlost bioskopskog platna dočekaće u februaru sledeće godine. Nove heroje i zlikovce filma – koji nam otkriva nešto više o tome odakle je došla kingsman-ova organizacija džentlmenskih špijuna, tumače poznati glumci Rejf Fajns i Haris Dikinson, a jedna od uloga poverena je i našoj glumici Branki Katić.

Posle uspeha prva dva filma “Kingsman: Tajna služba” (2015.) i “Kingsman: Zlatni krug” (2017.) uigrana autorska ekipa, koju čine reditelj Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman, u najnovijem Kingsman ostvarenju osvrću se na poreklo ove tajne organizacije i njene početke. Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek mora će da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Na konstataciju da segmenti prvog trejlera više upućuju na ozbiljniju, sumornu priču za odrasle reditelj filma Metju Von kaže: “To mi je i bio plan. Želeo sam da snimim epsku avanturu za koju sam razmišljao kako se može povezati sa Kingsman-om i odjednom je cela priča bila u mojoj glavi“.

Foto Promo