Connect with us

NE PROPUSTITE

Serija “Podmornica” od 20. jula, vikendom u 22.00 na RTS 2

Published

on

Nećete zažaliti ukoliko zaronite sa posadom epske serije “Podmornica”, za šta će vam ukazati prilika 20. jula na RTS 2. Ovo ostvarenje iz 2018, vredno 32,8 miliona dolara, premijerno ćemo pratiti vikendom, subotom i nedeljom od 22.00.

Snimana u Minhenu, La Rošelu, Pragu i na Malti, autentična osmodelna serija pripoveda o izborima i preživljavanju, istražujući životne nevolje nastale u periodu Drugog svetskog rata, i surovu realnost života tokom tog besmislenog sukoba.

Glumačku ekipu čine: Viki Krips (“Fantomska nit”), Lizi Kaplan (“Doktori za seks”), Tom Vlašiha (“Igra prestola”), Vinsent Kartheizer (“Momci s Medisona”), Džejms Darsi (“Agent Karter”), Tijeri Fremont i Rik Okon, tako da ćemo u seriji čuti razgovore na više jezika.

Ukoliko njen originalni naslov, Das Boot, vezujete za poznati avanturistički film Volfganga Petersena – niste pogrešili! Serija se nastavlja tamo gde je slavni reditelj stao, donoseći nam širu priču koja uključuje novu podmornicu, novu posadu i novi zadatak. Radnju ćemo pratiti kroz dve uzbudljive priče koje se, istovremeno, odvijaju na kopnu i na moru.

Kreatori serije su Toni Seint i Johanes V. Bec

Foto RTS

Continue Reading
Advertisement