Connect with us

NE PROPUSTITE

Premijera 2. sezone serije “Teror” od 15. avgusta na AMC

Published

on

Dugo očekivana druga sezona AMC-ove originalne serije “Teror”, stiže na mali ekran u četvrtak, 15. avgusta u 22.00. Novo poglavlje antologijske serije koju potpisuje poznati filmski režiser Ridli Skot, nosi naziv “Teror: Ozloglašeni”.

Radnja nove sezone vodi nas u period Drugog svetskog rata, u japansko američki kolektivni centar na Terminal Islandu, u kom se dešava serija bizarnih smrti, i prati mladića u njegovim pokušajima da razume i pokrene borbu protiv onih koji su odgovorni.

Glavne uloge tumače Derek Mio kao Chester Nakayama, Kiki Sukezane (“Lost in Space”) kao Yuko, misteriozna žena iz Chesterove prošlosti, Cristina Rodlo (“Miss Bala”) kao Luz, Chester-ova tajna devojka, Shingo Usami (“Unbroken”) kao Henry Nakayama, Chester-ov otac, Naoko Mori (“Everest”) kao Chesterova majka Asako Nakayama, Miki Ishikawa (“9-1-1”) kao Amy, porodični prijatelj Nakayaminih, i poznati glumac, producent, autor i aktivista George Takei (“Star Trek”) kao Yamato-san, starešina zajednice i bivši ribarski kapetan.

Foto AMC

Continue Reading
Advertisement