TO – stigao prvi trejler za nastavak! Dobro slutite – jeziviji nego IKAD!

Dve godine je prošlo od nove verzije filma “To”, a ljubitelji ovog žanra već za dva meseca će moći da odgledaju drugi deo.

Prema najavama, drugi deo mogao bi da bude strašniji od prvog, a Vorner Bros je objavio trejler za nadolazeći film, i u pravu ste – jeziviji je nego ikad.

Inače, u drugom delu filma, Penivajs je budan i gladan dece, ali i osvete. Nakon punih 27 godina, Deri se vraća da teroriše grad.

“Da li još neko misli da će drugi nastavak biti mnogo strašniji od prvog dela? Sam gledam ovo u dva ujutru i neću moći da zaspim”, jedan je od komentara na društvenim mrežama nakon što se na Internetu pojavio trejler novog filma.

Da bi ovaj deo mogao da bude zaista strašniji od prethodnog dela smatra i jedna od glavnih glumica Džesika Čestajn koja je prilikom gostovanja kod Džimija Felona otkrila detalj zbog kojeg gledaoci imaju visoka očekivanja od ovog nastavka.

“U filmu postoji scena za koju je neko na setu rekao da u njoj ima više krvi nego u bilo kojoj sceni u nekom horor filmu u istoriji”, rekla je tada ona.

Film “To” u prvoj nedelji prikazivanja zaradio je više od 180 miliona dolara. Urađen je prema njizi Stivena Kinga koja je jednim delom inspirisana pravim serijskim ubicom Džonom Vejnom Gecijem.

Foto IMDb