Connect with us

TV

ŠOK! AGENTS OF S.H.I.E.L.D.- UKINUTI! Sedma sezona POSLEDNJA!

Published

on

Turbulentan period za Marvelove junake. Posle skoro pa serijskog ukidanja svih serijala ove produkcije na Netflixu i njihove selidbe na Disney + gde će uskoro startovati nove epizode pojedinih koje su preživele “seču rejtinga”, sa ovogodišnjeg Komikona u San Dijegu stiže nam i jedna šokantna vest. Predstojeća, sedma sezona, popularne serije Agents of S.H.I.E.L.D. biće i poslednja!

Ovu informaciju potvrdio je i Jeph Loeb, direktor „Marvel TV“. Ono što trenutno pratimo jesu finalne epizode šestog ciklusa koji za sobom ima više od 100 epizoda. Iako još nema konkretnih informacija čime će se baviti poslednja sezona Agenata Šilda, imamo podatak da će biti sačinjena od 13 epizoda. Zašto je došlo do ukidanja – nije poznato.

– Smatram da se svaka velika Marvelova priča završava da bi bila nastavljena, izjavio je Loeb. ipak ne ostavljajući previše prostora za neku lažnu nadu u nastavku izjave.

– Ali, da. Ovo je definitivan kraj. Biće neverovatno emotivan i sve će se završiti na najbolji mogući način. Biće duhovit, dirljiv…

Suze ili smeh? Šta će vama doneti kraj još jedne od čuvenih Marvelovih serija?

Foto FOX

Continue Reading
Advertisement