Connect with us

TV

Nova domaća serija PREŽIVETI BEOGRAD – OBEĆAVA! Pink garantuje VRELU TV JESEN!

Published

on

Povodom početka snimanja još jedne igrane serije, kojom će TV Pink za 25 godina neprikosnovenog vođstva među komercijalnim emiterima na jesen počastiti svoje vernu milionsku publiku, u restoranu “Topčiderac” organizovan radni ručak na kome su beogradski mediji upoznali ekipu koja stoji iza serije “Preživeti Beograd”. U produkciji “Contrast studios”, na TV Pink nam stiže priča o mladim ljudima i njihovim ambicijama, o pridošlicama i starosedeocima Beograda, nadi i čežnji – priča nastala iz pera jednog od najtraženijih scenarista današnjice Đorđa Milosavljevića, u režiji mladog Đorđa Stanimirovića.

Dva Đorđa su juče bili raspoloženi za razgovor sa novinarima, kao i ljudi koji stoje ispred produkcije “Contrast studios” – Radoš i Nedeljko Bajić, Jelena Bajić Jocić i direktor fotografije Predrag Jocić. Istakavši da prvi put u projektima njegove produkcije “nije onaj glavni golgeter”, već igra lepu sporednu ulogu, Radoš je izrazio zadovoljstvo povodom ovog projekta.

Siguran sam da će ova serija o četiri devojke koje dolaze u studentski grad i počinju novi život uz dinamične zaplete i rasplete i sijaset fantastičnih afirmisanih i mladih glumaca naći put do srca publike već sa prvim epizodama – rekao je Radoš Bajić.

Upravo su četiri glavne protagonistkinje priče “Preživeti Beograd” pobrale najveću pažnju mnogobrojnih prisutnih novinara. Mlade i talentovane glumice Nina Nešković, Bojana Stojković, Tamara Šustić i Lenka Petrović govorile su o ulogama koje i same svakodnevno proživljavaju u Beogradu, a u kojima su sigurne da će se pronaći kako njihove vršnjakinje, tako i svi oni koji su prolazili kroz iskustvo života u Beogradu. Pored četiri dame, tu su bili i mladi glumci Lazar Nikolić, Dejan Maksimović i Nemanja Rafailović, ali i iskusne kolege Branka Šelić, Boris Pingović, Anja Mandić i Branko Janković. Četvrtog momka u seriji tumači Nikola Šurbanović, a svima njima će na snimanju sigurno dobro doći saveti legendarnih glumaca poput Mire Banjac, Tihomira Stanića, Dare Džokić, Isidore Minić, Aleksandra Srećkovića Kubure, Igora Đorđevića, Nebojše Milovanovića i mnogih drugih koje ćemo od septembra u udarnom terminu gledati na TV Pink kroz 40 epizoda serije “Preživeti Beograd”.

Radno leto je pred ekipom TV Pink i filmskim radnicima, jer je njen prvi čovek Željko Mitrović najavio za narednu sezonu više od 500 sati igranog programa, odnosno čak osam novih igranih serijala. “Crveni mesec” i “Preživeti Beograd” su dokaz da je ova odluka jasna strategija za budućnost najgledanije televizije, kao i najvećeg filmskog kompleksa u ovom delu Evrope PFI studija, u Šimanovcima.

Continue Reading
Advertisement