Connect with us

TV

Skandal! Glumica Dubravka Mijatović UCENILA produkciju serije URGENTNI CENTAR – Izbacite novinare ili NE SNIMAM!

Published

on

Ekipa „TV novosti“ doživela je u četvrtak neprijatnost na snimanju treće sezone serije „Urgentni centar“. Mada su novinari Novosti imali dogovor sa produkcijom „Emoušn“ da urade reportažu i dočaraju nam deo atmosfere sa seta, glumica Dubravka Mijatović ih je sprečila u tome. Zahtevala je od produkcije da novinare izbace iz studija.

“Poput svoje junakinje, „opasne“ i džangrizave doktorke Sare Kolarov, poznata glumica imala je posebne zahteve u komunikaciji sa medijima. Tačnije, odbijala je razgovor za novine i fotografisanje scena u kojima učestvuje. To nam je predočeno već na ulazu, a naša ekipa ispoštovala je svaki zahtev priznate umetnice. Međutim, nešto je iznenada pošlo po zlu. U nizu hirova koje joj je „Emoušn“, nažalost, dozvolio i očigledno podržao, Mijatovićevoj je zasmetalo nešto u vazduhu. Bez ikakvog povoda naredila je da nas izbace sa snimanja i spreče u obavljanju posla, za razliku od njenih kolega, koje su nas srdačno dočekale i rado govorile za čitaoce „Novosti“ – stoji u objavi ovog dnevnog lista.

Dubravka je od početka karijere poznata po nezgodnoj naravi. Posle napuštanja serije „Srećni ljudi“, ni sa ekipom komedije „Pare ili život“ nije uspela da pronađe zajednički jezik, pa je i odatle eliminisana. Ovakav gest glumice, hirovit i daleko od lepog i kulturnog ponašanja, tolerisanje produkcije i „žrtvovanje“ medija zbog nečijih kaprica nisu dobra formula profesionalnog odnosa, lepog vaspitanja i uljudnosti.

Continue Reading
Advertisement