Connect with us

TV

CECA BOJKOVIĆ u finalnim epizodama serije ŠIFRA DESPOT donosi rešenje SLUČAJA ĆIRIĆ

Published

on

Zamršena je situacija u 67. epizodi serije “Šifra Despot“ koju gledamo u nedelju, 28. jula u 21.00 na TV Pink. Kako je Radoš Bajić ovu životnu priču sveo na 70. epizoda, ostalo je još malo do kraja, pa je pred gledaocima uzbudljiva završnica.

Ponovo je tu legendarna Svetlana Ceca Bojković, jer „Slučaj Ćirić“ nije rešen, a u priču nam se vraćaju i Lidija Vukićević, Igor Đorđević, Dušica Novaković i drugi.

U liku starice Smilje, majke pokojnog Ćire, koga je maestralno otelotvorio Boris Milivojević, Svetlana Ceca Bojković otvara ovu epizodu. U rano jutro, posle nabavke, Smilja se vraća kući i zatiče nered i lom. Neko je obio bravu, ušao u njenu kući i napravio haos. Izgleda da Ćirini “partneri” ne odustaju i ne prepuštaju ništa slučaju. Za čime tragaju?

Za to vreme Života (Radoslav Milenković) odlazi kod advokatice koja bi mogla da mu pomogne u rešavanju situacije oko stanarskog prava i iseljenja. Međutim, umesto u advokatskoj kancelariji, završava na kafi kod stare poznanice cvećarke Slađe (LidijaVukićević) na koju je slučajno nabasao. Ali nije on jedini koji posećuje Slađu…

Života će se zaprepastiti kad se pojavi njegov stari drug Jovo Agbaba (Radoš Bajić). Inspektor Bukvić (Igor Đorđević) poziva Despota da dođe na mesto zločina i učestvuje u istrazi, jer gospođa Smilja insistira da razgovara isključivo sa njim, kao Ćirinim drugom. Izgleda da zna nešto što će pomoći policiji.

Šta to Ćirina stara majka krije, saznajemo u 67. epizodi serije “Šifra Despot” u nedelju na TV Pink!

Continue Reading
Advertisement