Connect with us

FILM

TO 2 – Nastavak sage o klovnu iz kanalizacije trajaće TRI SATA!

Published

on

Iako nas je prvi deo moderne filmske sage o klovnu iz kanalizacije podveden pod radni naslov TO lično prilično „udavio“, činjenica je da je oaj blokbaster uspeo da sa budžetom od 35 miliona dolara zgrne neverovatnu zaradu od 700 miliona zelembaća širom sveta. Možda se nama ne dopada taj tip horora, i možda je previše bezrazložnog nasilja i specijalnih efekata neki novi vid strašnog koji ima efekta na „nove klince“, ali TO je zeleno svetlo za nastavak dobilo odmah posle premijere.

Kako nas taj drugi deo čeka doslovno – iza ćoška, budući da je svetska premijera zakazana za 6. septembar, vesti o filmu su polako već počele da se pojavljuju.

Prva, i nama veoma značajna jeste ona o trajanju filma. Kako je u nedavnom intervjuu za američke medije otkrio reditelj Endi Muskijeti, TO 2 će trajati neverovatnih 165 minuta. Za samo 15 minuta manje od puna tri sata. Nama je, iskreno i prethodnih 135 minuta bilo za trunuku previše, tako da smo unapred skeptični prema najavljenih 165, ali pozdravljamo svaki pomak u žanru. A TO 2 će očigledno doneti nešto novo u svetu horora, s obzirom na to da će se sa ovih 165 minuta pozicionirati kao najduži horor svih vremena. Horori obično traju ispod dva sata, a zanimljivo je da će TO 2 biti duže čak i od Avatara koji traje nekih 160 minuta.

Dakle, ko preživi – pričaće.

Continue Reading
Advertisement