Connect with us

FILM

Džejmi Li Kertis pogazila reč! Snimaju se još DVA nastavka horora NOĆ VEŠTICA!

Published

on

Trenutka u kom je Džejmi Li Kertis objavila da je na novi nastavak filma Noć veštica pristala samo da bi konačno ubila Majkla i okončala čuvenu filmsku sagu bio je jedan od onih u kom smo je posebno cenili. Ipak, samo nekoliko meseci kasnije jasno je da se zvezda kultnog horor serijala “prodala”. Naime, studio „Univerzal“ je objavio da će novi nastavak pod nazivom „Halloween kills“ premijerno biti prikazan u oktobru 2020. godine, a njegov nastavak samo godinu dana kasnije.

U novim nastavcima će se naći svima dobro poznata glumačka ekipa glumica Džejmi Li Kertis u svojoj ulozi Lori Stroud, a glavni lik Majkla Majersa će igrati scenarista i glumac Nik Kesl.

Prvi deo ovog filma je snimljen još 1978. godine, i pratio je Majkla Majersa koji je završio u ludnici nakon što je sa samo šest godina nožem ubio sestru. Prošlo je 15 godina od tog događaja i Majers uspeva da pobegne iz sanatorijuma 1978. godine, na Noć veštica i vrati se u rodni grad.

On počinje da uhodi srednjoškolku Lori Stroud, a ujedno počinje i masovno da ubija njene prijatelje.

Originalni deo je režirao Džon Karpenter, koji je bio pozvan kao producent i konsultant da učestvuje u poslednjem filmu o Majklu Majersu iz 2018. godine. U tom delu Lori ima ćerku Keren (Džudi Grir) i unuku Alison (Endi Matiček) koje mora da zaštiti kada Majers posle četiri decenije opet pobegne iz ludnice.

Prošlogodišnji nastvak filma  je zaradio 225 miliona dolara i time postao najuspešniji film iz ove franšize.

Continue Reading
Advertisement