Connect with us

FILM

POSLEDNJA PREVARA – Teo Džejms i Emili Rajtakovski u krimi akciji od 8. avgusta u našim bioskopima!

Published

on

Krimi-akcija Poslednja prevara stiže u naše bioskope 8. avgusta i vodi nas u visoko društvo Los Anđelesa, gde se ne štedi na kupovini najpopularnijih umetničkih dela. S druge strane, posao odlično ide ne samo trgovcima umetničkim delima, već i crnom tržištu na kojem se prodaju ukradene umetnine.

Ivan (Theo James) je nasledio očev unosan posao i postao mladi, uspešni kradljivac umetničkih dela. Ali, takođe je i pasionirani ljubitelj umetničkih dela, i želi da promeni profesiju, ali izlazak iz sveta kriminala nikada nije jednostavan. U tom trenutku u njegov život ulazi Elis (Emily Ratajkowski), glumica i prevarant, koja i sama beži od prošlosti. Ovo dvoje otpadnika će se udružiti da zajedno sprovedu poslednju prevaru.

https://www.youtube.com/watch?v=9abY1x8yuoQ

 Theo James je našoj publici poznat po ulogama u filmovima Divergent, Secret Scripture, War on Everyone) i Emily Ratajkowski (Gone Girl, Entourage) pokušaće da zajedno pobegnu od života kriminala, dok ih prate ne samo nalogodavci, već naravno i FBI.

I same lokacije snimanja širom Los Anđelesa su neverovatne, Theo James je ispričao je naveo jednu: „Jedna od vila u kojoj smo snimali je bila kuća Frenka Sinatre, jer i sam film je na neki način oda tim starim krimi i neo-noar filmovima. LA ima specifično svetlo i veoma je teško snimati, ali smo bili rešeni da uspemo da ga snimimo upravo u ovom gradu. Neverovatno je videti da postoje ljudi koji imaju umetnine nezamislive vrednosti, onaj zeka je na primer prodat za 91 milion dolara.“

Emili Rajtakovski, inače takođe i Instagram zvezda, je dodala: „Bilo je veoma zabavno snimati ovaj film, i ne samo zbog toga što sam mogla da nosim toliko perika. Videli smo neverovatne kuće u LA-ju. Jedna od njih je kuća u kojoj je Beyonce snimila jedan spot, što je mene posebno oduševilo. Počela sam i sama da se malo interesujem za umetnost i da pomažem mladim umetnicima u LA-ju.“

Continue Reading
Advertisement