Connect with us

TV

JUNACI NAŠEG DOBA – nova serija Siniše Pavića uskoro premijerno na RTS!

Published

on

Snima se serija „Junaci našeg doba“ – priča o problemima s kojima se porodice svakodnevno sreću, prožeta komedijom. Zaplet na samo na sebi svojstven način, ispisao je Siniša Pavić, a rediteljskom palicom rukovode Mihajlo Miša Vukobratović i Ivan Stefanović, dok produkcijski seriju potpisuju „Telekom Srbija“ i „Košutnjak film“. Premijerno, dvadeset epizoda gledaćete na RTS-u.

Sa junacima Siniše Pavića premijerno se nismo sreli od 2012. Novi nas vode kroz komediju Junaci našeg doba. Mile Muzić, lokalni političar izrazitih sklonosti za manipulacijama, jedan je od glavnih likova serije, tumači ga Nenad Jezdić.

„Čovekova slabost na moć, na ugled, na uticaj. Sve ono što jesu one sitne ovozemaljske slabosti, ali zapravo u manifestaciji jako krupne i negde jako negativne“, objašnjava Jezdić.

Pavićev Bolji život iznedrio je Dragana Bjelogrlića, u Porodičnom blagu Vojin Ćetković je bio na početku karijere, Srećni ljudi, Stižu dolari i Bela lađa takođe su na velika vrata uveli mlade glumce.

„Ogromna čast i takođe nekako zadovoljstvo uz pritisak, ali to je samo moj neki pritisak. Glumim Anku Torbicu, samohranu majku, koja se bori za sebe i za svoje dete koji su nedavno završili na ulici“, navodi glumica Isidora Janković.

„Ovoga puta je vrlo široka lepeza likova. Obuhvaćeni su svi slojevi društva i svi problemi ili najveći broj njih. Mislim da će svako od gledalaca pronaći temu, ideju, lik, koji će ga baš vezati za ekran“, ističe reditelj Mihajlo Miša Vukobratović i dodaje:

– Ovo je serija koja nema studijski karakter, nemamo u studiju postavljen set, već smo u realnim lokacijama, pa ih ima 50 ili 60, ne znam napamet, ali ih ima dosta – otkrio je Miša Vukobratović, i dodao da je ekipi serijala lepo u zgradi „Borbe“.

Snimanje prvog ciklusa serije Junaci našeg doba završava se u septembru.

Foto Kosutnjak Film

Continue Reading
Advertisement