Naslovna TV Zvezdane staze: Pikard – Konačno otkrivena radnja serije! Ali pre toga –...

Zvezdane staze: Pikard – Konačno otkrivena radnja serije! Ali pre toga – strip i roman!

Duže od pola veka generacije poklonika naučne fantastike kao TV žanra i stripa, odrastaju uz junake kultnih Zvezdanih staza. Posebno mesto u tom univerzumu zauzima neponovljivi kapetan Pikard, verovatno najveći svemirski oficir svih vremena. Upravo njegov lik i delo dobili su posebnu seriju koju sa velikim nestrpljenjem očekuje cela zemaljska saj-faj populacija, a ovog puta donosimo vam neke novosti koji će „zabiberiti“ ovaj epski događaj.

Naime, posle komikona u San Dijegu mnoge stvari u svetu televizije postale su jasnije, pa i pojedinosti o predstojećoj seriji Zvezdane staze: Pikard, čija nas premijera očekuje 2020. Ono što do sada znamo o radnji serije nije mnogo, ali sasvim je dovoljno da naslutimo pravac u kom će se serijal kretati.

Sve se odvija 20 godina nakon događaja u filmskom nastavku Nemesis. Pikard je penzionisan i uživa u samoći u svom vinogradu u društvu psa Broj Jedan. Ipak, pojavljivanje misteriozne mlade žene koju proganjaju lovci na ucenjene glave pokreće niz događaja koji Pikarda vraćaju u središte aktivnosti penzionisanog svemirskog putnika pretvaraju u poznatog nam heroja koji je nekada ratovao sa Borgom širom Univerzuma.

Međutim, to nije sve. Seriji će prethoditi trodelni strip „Odbrojavanje“ kao uvod u seriju, a zatim i roman „Poslednja najbolja nada“ koji će nam reći nešto više o novim junacima serije.

Ove pikanterije očekuju nas već u januaru, a zatim sledi i premijera serije.  

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 107. epizoda, sreda 8. jul (Prva, 21.10): Aleksa se BUDI IZ KOME, ali IMA AMNEZIJU! Luka ŽELI da UBIJE “BRATA”!

Ako ste mislili da ste u seriji IGRA SUDBINE videli sve što ste mogli, naš odgovor je - niste videli NIŠTA. Sledi...

Gordan Kičić posle filma REALNA PRIČA predstavlja i seriju MAMA I TATA SE IGRAJU RATA! Premijera OVE JESENI na RTS!

Piše Dijana Maksimović Onima kojima se dopalo ostvarenje Gordana Kičića "Realna priča", obradovaće vest da će od jeseni gledati i...

Vuk Kostić – KORIDOR 92 je film o OBILIĆIMA 20. veka!

Glumac Vuk Kostić, uz nezaobilaznog Miloša Bikovića poslednjih godina obeležio je domaći TV program. Uz glavnu rolu inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV...

Drugo ime ljubavi 44. i 45. epizoda – utorak, 7. jul: Ko stoji iza sumnjivih smrti Karlovih žena?

Tamara nailazi na neočekivanu pomoć Irene, koja joj obećava da neće objaviti priču o sumnjivim smrtima Karlovih bivših žena.