Da li je moguće? Princ Čarls glumi u novom Džejms Bond filmu!

Prvi u liniji naslednika britanskog trona u junu je posetio snimanje filma koji još nema zvanično ime, a poznat je pod radnim nazivom “Bond 25”. Princ je tada sa ekipom razgovarao o mogućnosti da u filmu zaigra manju, kameo, ulogu, piše britanski list San.

Sada su ti razgovori napredovali, delimično i zahvaljujući ulozi kraljice Elizabete Druge u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2012. godine, koju je režirao Deni Bojl, rekao je izvor tog lista.

“Njima se svidelo sve to što je pratilo kraljično pojavljivanje uz Danijela Krejga, pa smatraju da bi Čarls sada mogao to da nadmaši. On je otelotvorenje svega britanskog i savršen je za kameo ulogu u jednom filmu o Bondu. Fanovima širom sveta bi se to baš svidelo”, rekao je izvor.

Inače, prošlog meseca je objavljeno i da će mlada glumica Lašana Linč, zvezda filma “Kapetan Marvel”, biti deo ekipe “Bonda 25”. Tada je navedeno i da će ona biti predstavljena na samom početku filma, “kao prva žena u ulozi čuvenog tajnog agenta”.

Kako je tada najavljeno, Krejgov Bond će biti “povučen iz penzije” da bi se suprotstavio “globalnoj krizi”. Ostalo je, međutim, nejasno da li će uloga Linčove biti uvedena u priču pre ili posle toga, prenosi NME.

Takođe, pojavile su se i glasine da bi Kristof Valc mogao ponovo da se pojavi u ulozi Blofelda, nakon što je primećen na snimanju “Bonda 25”.