Naslovna FILM Čuvari Galaksije 3, Crni panter 2 – Otkriven datum premijere! A evo...

Čuvari Galaksije 3, Crni panter 2 – Otkriven datum premijere! A evo i kada ćemo ih gledati!

Nekoliko meseci nakon što je Disney dao otkaz James Gunnu na projektu Čuvari Galaksije 3 zbog kontroverznih objava na društvenim mrežama, kompanija je vratila filmaša za treći i verojatno posljednji deo Marvelove svemirske sage. Međutim, James Gunn već se obavezao na novi The Suicide Squad film što znači da su Čuvari morali mnogo da prilagode svoje planove režiserovom rasporedu.

Iako su svi očekivali da će se tokom Marvelove prezentacije na Komikonu u San Dijegu među najavama predstojećih premijera naći i datum za Čuvare, to se nije desilo. Međutim, jeste pre nekoliko i to zahvaljujući informacijama koje su procurile iz same produkcije, a prema kojima sledeći nastavak Čuvara Galaksije stiže 6. maja 2022. godine u naše bioskope. Osim ovog datuma, otkriveno je i da ćemo u februaru iste godine, i to 18. februara gledati i drugi deo Crnog Pantera.

Datumi su, kako se navodi, podložni promeni, ali gotovo je izvesno da će 2022. biti godina povratka ova dva avanturistička blokbastera.

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...