HIT! DAVID BOREANAZ, zvezda serija BONES i BAFI, UBICA VAMPIRA snima seriju u BEOGRADU!

Zvezda serije Bones (Kosti) Dejvid Borijanaz doputovao je pre nekoliko dana u Srbiju kako bi snimao treću sezonu vojne drame televizije CBS Mornaričke foke. Čuveni Sili But oduševljen je našom prestonicom, o čemu svedoče njegove fotografije na društvenim mrežama.

Borijanaz se s glumačkom ekipom zaputio u Srbiju pre četiri dana, o čemu je i putem svog Instagram profila obavestio pratioce.

“Putujem u Srbiju sa ekipom ‘SEALTeama'”, napisao je on ispod zajedničke fotke na kojoj nazdravljaju.

Dejvid je juče uslikan u centru grada, tačnije u Knez Mihailovoj, dok je snimao prve kadrove treće sezone serije u kojoj tumači ulogu Džejsona Hejza.

S njim je scene snimala i njegova koleginica Džesika Pare, koja se proslavila igrajući u seriji “Ljudi s Menhetna” (Mad Man).

Veliki broj prolaznika koji se juče našao u centru Beograda zastao je da vidi o čemu je reč, a kada su shvatili da je u pitanju čuveni Sili But iz serije “Bouns”, tražili su da se slikaju s njim.

On je bez pogovora sa svakim od fanova malo ćaskao i fotografisao se, nakon čega su nastavili sa snimanjem, prenosi “Kurir”.

Da se Dejvidu dopada Beograd, pokazuje i njegov Instagram profil, na kome često objavljuje slike i snimke našeg grada.

View this post on Instagram

Welcome to Serbia

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on

Borijanaz je igrao i u seriji “Bafi, ubica vampira” i u mnogim drugim, a imao je iskustva i na filmu. Ipak, uloga kojom se proslavio jeste već pomenuta – rola specijalnog agenta FBI Silija Buta u krimi-seriji “Kosti”.