Connect with us

TV

Novi Beverli Hils oborio sve rekorde! Premijera – najgledanija emisija u udarnom terminu na svim američkim televizijama!

Published

on

Posle 29 godina ekipa Beverli Hilsa ponovo je na okupu. Nažalost, ovog puta bez Dilana, odnosno glumca Luka Perija koji je pre samo nekoliko meseci preminuo usled masivnog moždanog udara. Ipak, sigurni smo da bi bio veoma ponosan na svoje kolege budući da je premijera nove epizode Beverli Hilsa u sredu 7. avgusta na američkom kanalu FOX bila najgledanija TV emisija u prajmtajmu na svim kanalima u Americi.

A kako naši drugari izgledaju tri decenije kasnije. Starije, sasvim očekivano, ali energija devedesetih i ta nezaboravna hemija među glavnim glumcima koji su svojevremeno delili dobro, zlo, uspeh, loše dane, voleli se i mrzeli – i dalje je neporeciva.

Urađena u stilu parodije u kojoj naši junaci ne glume svoje likove, odnosno Brendu, Brendona, Keli, Stiva, Andreu, Donu i Brajan, već sebe dok se spremaju da ponovo urone u svet Beverli Hilsa, nova serija donosi nam dašak nostalgije umiven u novo ruho. Ocena – prolazna, a nove epizode iščekujemo sa velikim uzbuđenjem!

Continue Reading
Advertisement