HIT! I Nikola Kojo u MORNARIČKIM FOKAMA uz zvezdu serije BONES!

Dejvidu Borijanazu, zvezdi brojnih američkih serija, u novoj sezoni serije “SEAL team” pridružuju Nikola Kojo, Tamara Aleksić i Bojan Lazarov.

U našem glavnom gradu biće snimljene četiri epizode. U prve dve, koje i otvaraju serijal, i njihova radnja biće smeštena u Beogradu. U ostalim Beograd će glumiti Pariz i druge evropske gradove

“Nikola Kojo, Bojan Lazarov i Tamara Aleksić imaju ključne uloge kao gostujuće zvezde u prve dve epizode. Produkcija tesno sarađuje sa srpskom policijom i Ministarstvom odbrane, budući da su srpske oružane snage u ovim epizodama prikazane kao saveznici i saradnici jedinice ‘foka’ na rasvetljavanju slučaja. Podrška kabineta premijerke Ane Brnabić, zajedno sa Vladom, Srpskom filmskom asocijacijom i kancelarijom gradonačelnika Beograda, bila je ključna za ostvarivanje ove zahtevne produkcije i snimanja,” piše u saopštenju produkcije.

“Producenti serije žele da prikažu Beograd kao modernu kosmopolitsku prestonicu, punu kulture i lepote, i sa Srbima u ulogama pozitivnih likova. Amerikance su privukle sjajne lokacije, saradnja Vlade Srbije i iskustvo domaćih filmskih radnika. Podsticaj za produkciju audiovizuelnih dela takođe je bio jedan od ključnih elemenata koji je privukao CBS da snima u Srbiji,” navodi produkcija.

Ekipa serije “SEAL Team” boraviće u Srbiji još dvadesetak dana.