Connect with us

TV

SKANDAL! Svađa glavnih glumica prekinula snimanje serije VIL I GREJS!

Published

on

Vest da ćemo se posle tri povratničke sezone definitivno oprostiti od “Vila i Grejs”, ali i od “Karen i Džeka”, rastužila je nedavno mnoge obožavaoce popularne serije. A kako i ne bi kada nas je “opalila” kao grom iz vedra neba. Ništa nije ukazivalo na novi rastanak. Gledanost je bila zadovoljavajuća, a to je jedino važno za one koji odlučuju o životu omiljenih nam serija. Međutim, glavna glumačka četvorka, autori i produkcija složno su rekli da, čim snime 18 epizoda trećeg (ili 11) ciklusa, pakuju pinkle i šalju Vila, Grejs, Karen i Džeka u TV istoriju.

Drugim rečima, skupili su svako po 17.000.000 dolara za ove tri godine i obezbedili finu penziju. Sasvim dovoljno da do kraja života više ne stanu pred kamere. Ali, da li je to bio pravi razlog za rastanak? Ovih dana ispostavilo se da nije!

Da u ovoj složnoj četvoročlanoj ekipi već duže vreme ne štima sve kako treba, primetili su fanovi na društvenim mrežama. Erik Mekormak, Debra Mesing, Megan Mulali i Šon Hejz odavno se ne hvale grupnim selfijima. Potvrda da je “pukla tikva” stigla je nedavno od Debre, kad je na svom Instagram profilu pozvala obožavaoce da glasaju za “Vil i Grejs” kako bi ušla u trku za Emi nagradu. Tada je “zaboravila” da taguje Megan Mulali, što je njenim pratiocima bio znak da se između njih dve nešto ružno dogodilo. Onda se Megan javila sa postom: “Jedno od najboljih osećanja je gubljenje vezanosti za nekoga ko nije dobar za vas!”, pa ga je brže bolje obrisala. Ali, ubrzo je usledila još jedna poruka na njenom Instagramu: “Ne pitajte ljude za uputstva ako nikad nisu bili tamo gde idete!” Takođe, glumice i dojučerašnje prijateljice otpratile su se sa pomenute društvene mreže, čime su dale razlog da američki mediji i obožavaci serije počnu da raspredaju tračeve o tome kako je upravo njihova svađa glavni krivac za završetak serije “Vil i Grejs”.

I na snimanju Megan i Debra drže distancu. To se moglo videti i pre neki dan kada su izašle da pozdrave publiku, nakon snimanja nove epizode. Ranije bi sa kolegama Erikom i Šonom odigrale “prljavi” ples, a sada se nisu čak ni pogledale, što možete da vidite i na video klipu ispod tektsa.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement