Naslovna NE PROPUSTITE Nove sezone serija IGRAČI i AFERA uskoro na HBO

Nove sezone serija IGRAČI i AFERA uskoro na HBO

Serija Igrači (Ballers) istražuje glamurozni i često surovi svet profesionalnog američkog fudbala, iz ugla bivših i sadašnjih igrača koji se trude da ostanu u igri, a Dvejn Džonson glumi bivšu fudbalsku super zvezdu, Spensera Strasmora, koji je postao finansijski menadžer za današnje zvezde. Peta sezona ima premijeru 26. avgusta na HBO kanalu u 21.30.

Na početku nove sezone zatičemo Spensera kako se navikava na penziju i razmišlja o svojoj prošlosti, kada mu se ukaže prilika koja je previše dobra da bi je odbio. On se vraća u igru, ovoga puta kao vlasnik tima. Nakon što se razišao sa Spenserom, ambiciozni Džo (Rob Kordri) preuzima velike rizike kako bi Sports X postao veći nego ikada, uz pomoć svog novog poslovnog partnera Lensa (Rasel Brend).

Seriju Igrači je kreirao Stiven Levinson (Carstvo poroka), koji je takođe jedan od izvršnih producenata uz Dvejna Džonsona, Marka Valberga, Roba Vajsa, Džulijana Farina, Denisa Bigza, Denija Garsiju, Pitera Berga i Karin Mekarti.

Peta i finalna sezona nagrađivane serije Afera (The Affair) ima premijeru na HBO kanalu 1. oktobra.

Veoma opservativna i intrigantna, serija “Afera” istražuje emotivne posledice vanbračne veze. Na samom početku priče upoznajemo Nou, njujorškog profesora i perspektivnog pisca, koji je u braku 20 godina i ima četvoro dece i Alison, mladu konobaricu iz Montoka sa Long Ajlanda, koja pokušava da sredi svoj život posle tragedije koja ju je zadesila. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz različitih perspektiva, koristeći sećanja svakog od protagonista.

U petoj sezoni pratimo kako se likovi nose sa užasavajućim događajima koji su obeležili prethodnu sezonu, polako shvatajući da mogu da promene svoju budućnost tek kada se suoče sa prošlošću. Helen (dobitnica Zlatnog globusa Mora Tirni), otpočinje novu aferu sa harizmatičnom filmskom zvezdom (Klas Bang). Noa (Dominik Vest) u međuvremenu mora da proguta ponos i ljubomoru kako bi brinuo o porodici u njenom odsustvu. Glumačkoj postavi se pridružuje i dobitnica Oskara i Zlatnog globusa Ana Pakvin (“Prava krv”), u ulozi Džouni Lokhart, ćerke Alison i Kola koju sada upoznajemo kao odraslu ženu koja u budućnosti pokušava da otkrije istinu o tome šta se desilo njenoj majci.

Seriju je kreirala nagrađivana scenaristkinja Sara Trim, a među izvršnim producentima su i Džesika Rouds, Hagaj Levi i Mišel Đordono.

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...