Naslovna NE PROPUSTITE Nove sezone serija IGRAČI i AFERA uskoro na HBO

Nove sezone serija IGRAČI i AFERA uskoro na HBO

Serija Igrači (Ballers) istražuje glamurozni i često surovi svet profesionalnog američkog fudbala, iz ugla bivših i sadašnjih igrača koji se trude da ostanu u igri, a Dvejn Džonson glumi bivšu fudbalsku super zvezdu, Spensera Strasmora, koji je postao finansijski menadžer za današnje zvezde. Peta sezona ima premijeru 26. avgusta na HBO kanalu u 21.30.

Na početku nove sezone zatičemo Spensera kako se navikava na penziju i razmišlja o svojoj prošlosti, kada mu se ukaže prilika koja je previše dobra da bi je odbio. On se vraća u igru, ovoga puta kao vlasnik tima. Nakon što se razišao sa Spenserom, ambiciozni Džo (Rob Kordri) preuzima velike rizike kako bi Sports X postao veći nego ikada, uz pomoć svog novog poslovnog partnera Lensa (Rasel Brend).

Seriju Igrači je kreirao Stiven Levinson (Carstvo poroka), koji je takođe jedan od izvršnih producenata uz Dvejna Džonsona, Marka Valberga, Roba Vajsa, Džulijana Farina, Denisa Bigza, Denija Garsiju, Pitera Berga i Karin Mekarti.

Peta i finalna sezona nagrađivane serije Afera (The Affair) ima premijeru na HBO kanalu 1. oktobra.

Veoma opservativna i intrigantna, serija “Afera” istražuje emotivne posledice vanbračne veze. Na samom početku priče upoznajemo Nou, njujorškog profesora i perspektivnog pisca, koji je u braku 20 godina i ima četvoro dece i Alison, mladu konobaricu iz Montoka sa Long Ajlanda, koja pokušava da sredi svoj život posle tragedije koja ju je zadesila. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz različitih perspektiva, koristeći sećanja svakog od protagonista.

U petoj sezoni pratimo kako se likovi nose sa užasavajućim događajima koji su obeležili prethodnu sezonu, polako shvatajući da mogu da promene svoju budućnost tek kada se suoče sa prošlošću. Helen (dobitnica Zlatnog globusa Mora Tirni), otpočinje novu aferu sa harizmatičnom filmskom zvezdom (Klas Bang). Noa (Dominik Vest) u međuvremenu mora da proguta ponos i ljubomoru kako bi brinuo o porodici u njenom odsustvu. Glumačkoj postavi se pridružuje i dobitnica Oskara i Zlatnog globusa Ana Pakvin (“Prava krv”), u ulozi Džouni Lokhart, ćerke Alison i Kola koju sada upoznajemo kao odraslu ženu koja u budućnosti pokušava da otkrije istinu o tome šta se desilo njenoj majci.

Seriju je kreirala nagrađivana scenaristkinja Sara Trim, a među izvršnim producentima su i Džesika Rouds, Hagaj Levi i Mišel Đordono.

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...