Connect with us

NE PROPUSTITE

PROJEKAT PLAVA KNJIGA – nova TV drama o vanzemaljcima na Zemlji! Od 19. septembra na EPIC DRAMA!

Published

on

Projekat Plava knjiga, hit dramska serija o NLO pojavama koju je osmislio dobitnik nagrada Oskar i Zlatni Globus, izvršni producent Robert Zemekis (Forest Gamp, Povratak u budućnost, Kontakt), ekskluzivno će se prikazivati na kanalu Epic Drama od 19. septembra u 21:00. Serija je zasnovana na istinitim, poverljivim istragama neidentifikovanih letećih objekata (NLO) i sličnih fenomena koje su sprovodile Vazdušne snage Sjedinjenih Američkih Država pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka.

U doba kad su poverenje, lažne vesti i zavere važnije nego ikad, serija Projekat Plava knjiga odlično dočarava duh vremena. Nakon što je premijerno prikazana u SAD prošle godine, ubrzo je postala najgledanija kablovska igrana serija!

Blistava glumačka postava ove serije uključuje: Ejdana Gilena (Igra prestola) i Majkla Malarkija (Vampirski dnevnici). Serija je inspirisana ličnim iskustvom dr Dž. Alena Hineka (Gilen), fakultetskog profesora kog su Američke vazdušne snage angažovale da vodi poverljivu tajnu operaciju (Projekat Plava knjiga).

Projekat se sastojao od istraživanja na hiljade slučajeva, od kojih više od 700 nije rešeno ni do danas. Svaka epizoda je zasnovana na stvarnim slučajevima koji povezuju teorije o NLO pojavama sa stvarnim istorijskim događajima iz jednog od najtajanstvenijih perioda istorije Sjedinjenih Američkih Država. Epizode razjašnjavaju stvarne događaje kao što su incident s Fletvudskim čudovištem u Zapadnoj Virdžiniji, Gormanov vazdušni sukob u Fargu u Severnoj Dakoti, svetla iz Luboka u Teksasu, Čajlsov i Vajtedov incident s NLO u Montgomeriju u Alabami, kao i mnoge druge. Serija Projekat Plava knjiga istražuje svet nauke i misterija, budi znatiželju gledalaca i njihovu želju da saznaju više.

U ovoj seriji još glume i Nil Makdonaf (Strela, Legende sutrašnjice) u ulozi Džejmsa Hardinga, samouverenog i bistrog generala odgovornog za upravljanje novim odeljenjem Vazdušnih snaga – Projekta Plava knjiga; Majkl Harni (Narandžasta je nova crna, Ja sam Nero) u ulozi generala Hjua Valentina, nekad tajanstvenog ali moćnog generala Vazdušnih snaga koji nadzire i pomno motri na novo odeljenje generala Hardinga; Lora Menel (Watchmen, Čovek u visokom dvorcu) u ulozi Mimi Hinek, supruge i odane životne partnerke dr Alena Hineka; kao i latvijsko-kanadska glumica Ksenija Solo (Crni labud, Izgubljena djevojka) u ulozi Suzi Miler, otmene i privlačne žene zavidnog samopouzdanja i prikrivenog šarma iza kog se štošta krije.

Projekat „Plava knjiga“, izuzetno zanimljiva SF dramska serija koja nas osvešćuje, eksluzivno će se prikazivati na kanalu Epic Drama od 19. septembra.

Continue Reading
Advertisement