Connect with us

TV

Dejvid Borijanz oduševljen Srbijom – Moj prvi auto bio je JUGO!

Published

on

Dejvid Borijanz, zvezda serija “Bafi, ubica vampira”, “Bouns” i “Mornaričke foke” koje se trenutno snimaju u Srbiji, otkrio je nedavno u intervjuu za domaće medije da ga je boravak u Beogradu i našoj zemlji vratio korenima na koje je pomalo zaboravio. Neki od vas verovatno nisu znali, ali majka poznatog glumca potiče iz nekadašnje Čehoslovačke, a Borijanza je ovdašnja kuhinja, bogata voćem i povrćem podsetila upravo na kuhinju njegove majke.

“Što se tiče mojih korena, prvi put sam u ovom regionu i najviše sam oduševljen povrćem i voćem – ono kao da nije sa ovog sveta. Bio sam blagosloven što sam imao gospodina koji mi je kuvao. On je koristio mnogo organske i domaće hrane iz različitih delova Srbije. Baš su me razmazili sa svim tim divnim povrćem i hranom uopšte. Ako se dotičem toga, onda se dotičem i svojih korena, zar ne? Probudili su mi se koreni,“ rekao je on.

O Srbiji, kaže, nije znao ništa.

„Baš ništa, znao sam otprilike šta ste prošli u prošlosti, ali ništa više od toga. Od kada sam ovde, saznao sam mnogo. Mislim da ima mnogo toga da se nauči i istraži, i što se više krećem, više o vama saznajem. Zaista sam fasciniran ovim gradom i ljudima.“

Prvi auto mu je bio „jugić“, još u srednjoj školi, a sada ga je ponovo video u Srbiji!

„To su prva kola koja su mi roditelji kupili. Prva kola koja sam vozio do škole i nazad. Bila su užasna, moram priznati (smeh)! Konzerva na točkovima, stalni miris benzina… Moja mama je uvek govorila, ako išta, bar te odveze i vrati. Imaš kola, služe svrsi, bolje nego da ideš busom. A onda ga je tata preprodao i sećam se da je tada rekao da je to najbolji odnos vrednosti i cene ikada postignut. Shvatio sam da ovde još uvek mogu da se kupe. A za tog ‘juga’ koji sam video na setu vlasnik mi je rekao – ako uspeš da ga upališ, tvoj je! Bilo mi je to baš simpatično,“ rekao je Borijanaz.

Continue Reading
Advertisement