Connect with us

TV

Stiže NOVI PAPA! Džad Lou u seksi izdanju mami na greh i DRUGOJ SEZONI! (VIDEO)

Published

on

HBO je konačno objavio prvi tizer trejler za seriju „Novi Papa“, nastavak serije Paola Sorentina iz 2016. godine pod nazivom „Mladi Papa“, gde glavnu ulogu tumači Džud Lou kao „loš momak“, odnosno, papa Leni Belardo.

Nije bilo sigurno da li će ovo biti spinof, nastavak druge sezone ili potpuno druga priča, a koliko možemo da zaključimo iz kratkog tizera, stari likovi su i dalje tu, ali dok Leni ležerno šetka plažom okružen zgodnim cicama dok izgleda „grešno dobro“, na čelu katoličke crkve je novi papa kog glumi Džon Malkovič.

Ceo fokus videa je uglavnom na Leniju koji u belim kupaćim gaćama izlazi iz mora i nadmeno, kao što je očekivano, se šeta plažom dok devojke oko njega igraju odbojku, a neke čak i padaju u nesvest.

S druge strane, u Vatikanu kliču novom papi Đovaniju Paolu III, koji iz svojih odaja šeta u pratnji kardinala do javnih prostorija gde na kraju seda i zatvara oči duboko u mislima.

Najverovatnije će se nova sezona fokusirati na vladavinu novog pape, ali i nastaviti Lenijevu priču, a pošto Sorentino režira, možemo da očekujemo više „bogohulnih“, nego „svetih“ događaja i situacija.

https://www.youtube.com/watch?v=TAOD50blOKk

Continue Reading
Advertisement