Connect with us

TV

Detektiv Murdok – šta nam donosi ŠESTA sezona? Samo na Epic Drama svakog radnog dana u 19.30!

Published

on

Serija Detektiv Murdok, čiju šestu sezonu pratimo na kanalu Epic Drama od 2. septembra u 19.30 svakog radnog dana, donosi nam intrigantan svet kriminala s kraja 19. i početka 20 veka. Dinamični novi ciklus detektiva Williama Murdocha dovodi u neočekivane situacije: iz prve ruke će svedočiti prvim letovima mehaničkih aviona, rešavati urotu na najvišim nivoima, pokušaće da spere ljagu s imena mladog Winstona Churchilla, susrešće sablast u Queen’s Parku i pokušati da zaustavi opasnog ludaka da napadne grad smrtonosnim otrovnim plinom.

Detektivu Murdochu napokon se smeši uspeh i u privatnom, ne samo u profesionalnom životu, a dr. Julia Ogden započinje novu karijeru psihijatra u duševnoj bolnici za žene u Torontu. Nakon što su jedno drugome napokon izjavili ljubav i žaljenje što to nisu učinili mnogo pre, William i Julia shvaćaju da se moraju suočiti s novim izazovima ako žele ostati zajedno.

Zahvaljujući uspešnim istragama, Crabtree napokon stiče dovoljno samopouzdanja za udvaranje dr. Grace. U seriji se pojavljuje i Sir Arthur Conan Doyle, u trenutku kad se njegov navodno izmišljeni lik, detektiv Sherlock Holmes, uplete u nasilnu pljačku.  Sezona završava šokantnim ubistvom osobe iz Murdochova okruženja, za koje je osumnjičena osoba koja mu je još bliža…

Continue Reading
Advertisement