Naslovna TV Nova domaća telenovela CRVENI MESEC premijerno na TV Pink od 7. oktobra!

Nova domaća telenovela CRVENI MESEC premijerno na TV Pink od 7. oktobra!

Dok jedna ekipa serijala Crveni mesec na čelu sa Ivanom Dudić i Olgom Odanović snima na lokaciji u Kulpinu, u dvorcu Dunđerski, drugi deo ekipe na čelu sa Milošem Đurovićem i Ljubomirom Bulajićem, nastavio je snimanje u kompleksu u Šimanovcima, gde je na gotovo 6.000 m2 eksterijera, ali i enterijera, izgrađen set ove velelepne istorijske serije. Željko Mitrović, direktor kompanije PINK je u društvu reditelja Romana Majetića obišao set u Šimanovcima i tom prilikom se družio i razgovarao sa glumcima, ali i pratio proces snimanja.

– Danas je počeo drugi deo snimanja serije ‘Crveni mesec’, ostalo je još 30 ili 40 epizoda od 120. Veoma sam srećan jer smo uspeli da uradimo, ja bih rekao nemoguće. Svi ljudi iz oblasti produkcije, kinematografije i televizije znaju koliko je nemoguće snimiti 120 epizoda u trajanju od 44 ili 46 minuta za samo 180 dana, ali evo uspeli smo. Mislim da smo ostvarili nešto što je do sada bila misaona imenica: da se uradi serija ovakvog kvaliteta za tako kratko vreme. To znači da je otprilike snimano 22 ili 24 scene dnevno sa dve paralelne ekipe. Očekujem mnogo od ovog projekta. U ovoj sezoni je jedna od glavnih stvari igrani program, a ‘Crveni mesec’ je definitivno najveći projekat koji radimo. Veoma sam ponosan jer smo dobili stvarno vrhunski dramski program, koji smo uspeli da snimimo po epizodi za dan i po. To je veliki uspeh jer su ovakvi projekti snimani i do deset dana po epizodi. Siguran sam da imamo vrhunski dramski program – objasnio je Željko.

Roman je, kao i Željko, izuzetno zadovoljan dinamikomsnimanja kojom radi autorska i glumačka ekipa, i duboko veruje da će kroz ovu seriju gledaocima biti približen život prestonice u periodu neposredno pred Prvi svetski rat.

U eksterijeru, koji je toliko autentičan da se čini kao da ste vremeplovom otputovali u Beograd iz 1912. godine, Željko je sa Romanom i -glumačkom ekipom na koktelu proslavio nastavak snimanja najznačajnijeg projekta TV Pink do sada. Željkovo druženje sa glumcima i autorima serije trajalo je taman toliko da se svi odmore i uživaju, a potom ih je vlasnik TV Pink ostavio kako bi nastavili snimanje preostalih epizoda.

Kao pravo osveženje u novoj sezoni i povratak domaćeg igranog programa na najgledaniju komercijalnu televiziju, premijerno emitovanje “Crvenog meseca” zakazano je za 7. oktobar, a serija će se emitovati svakog radnog dana na TV Pink.

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...