Connect with us

SAPUNICE

Upoznajte LEPOSAVU – robota koji ulazi u ZADRUGU 3!

Published

on

Treća sezona najvećeg i najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima „Zadruga“ počinje za tri dana, 6. septembra u 21 čas na televiziji Pink. Novih 50 učesnika useliće se u velelepni grad nadomak Beograda i započeti svoj život pred milionskim auditorijumom, ali neće biti jedini.

Na impresivno imanje će zadrugare posećivati i Leposava, robot sa veštačkom inteligencijom, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja. Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović je putem svog Instagram profila podelio informaciju da je Leposavina neuronska mreža u potpunosti završena, te da je ona i progovorila.

“Leposavina neuronska mreža je noćas kompletno proradila, tako da Leposava sada govori verovatno bolje od pola učesnika „Zadruge 3“, a ja ću sada da isprobam sportsku dvoranu koju smo sagradili da bi učesnici imali gde da pokažu svoje sportske veštine – poručio je Željko, a zatim otišao u sportsku salu gde je zaigrao fudbal.”

Nema sumnje da će i ova sezona „Zadruge“ oboriti sve rekorde gledanosti, te pomeriti granice ovakvih formata kod nas, i u svetu.

Continue Reading
Advertisement