Connect with us

Featured

Nova serija KAZNA – od 16. septembra na Hepi televiziji, svakog radnog u 18.10!

Published

on

Putevi dvoje bogatih biznismena ukrštaju se zbog jedne žene. U napetu priču o uspehu i novcu, ulazi ljubav koja menja njihove živote.

Bogatstvo i moć su jedini pokazatelji uspeha u Istanbulu. U takvom svetu vreme prolazi brže nego u svetu običnih ljudi – ljubav, požrtvovanost, saosećanja su nepotreban teret. Porodica predstavlja samo sliku za spoljni svet,  a u stvarnosti je reč samo o dobrom poslovnom dogovoru. U takvom, okrutnom svetu, u kojem su ljudska osećanja nepoželjna, ljubav je samo kratkoročna avantura.

Nedžat Karasu je moćan i bogat mlad i poslovan čovek, a jedino do čega mu je istinski stalo su uspeh i potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su trke automobila.  Zato želi da pokrene proizvodnju domaćeg automobila. Zbog istraživanja odlazi u Italiju sa prijateljem Ajhanom. U to vreme i  doktorica Naz je u Italiji, kao predavač na seminaru o dečijim bolestima. Sticajem okolnosti, upravo Naz interveniše kada Ajhanu pozli u jednom restoranu. Zbog ovog događaja ona će propustiti let i biti prinuđena da prihvati Nedžatov poziv da se vrati njegovim privatnim avionom. Njihove sudbine će od ovog momenta biti zauvek isprepletene.

Continue Reading
Advertisement