Connect with us

FILM

Pogledajte trejler za film VOJNA AKADEMIJA 5! (VIDEO)

Published

on

Predstavljen je trejler za film „Vojna akademija 5“. Novi nastavak donosi avanture poznatih junaka koji prolaze kroz razne profesionalne i životne izazove.

Film prati i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada će na test izdržljivosti doći njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Glavne uloge u filmu tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Dragana Dabović…

Ulaznice za svečanu premijeru filma, koja će se održati u sredu, 2. oktobra u 20.30 sati u centru „Sava“,  mogu da se kupe od petka, 13. septembra na blagajni Centra kao i svim prodajnim mestima „Tiketsa“.

Posle Beograda, slede premijere u drugim gradovima: 3. oktobra u Novom Sadu, 4. oktobra u Kragujevcu i Kraljevu, 5. oktobra u Nišu, 7. oktobra u Obrenovcu, 8. oktobra u Gornjem Milanovcu i 9. oktobra u Banjaluci.

Continue Reading
Advertisement