Connect with us

TV

FOX NETWORKS GROUP I TELEKOM SRBIJA PROŠIRUJU SARADNJU – FOX KANALI NA mts TV PLATFORMI

Published

on

Kompanije FOX Networks Group (FNG) i Telekom Srbija proširuju saradnju kako bi približili uzbudljive priče i raznovrsne sadržaje neuporedivog kvaliteta još većem broju korisnika, kroz dobro poznate TV kanale. Naime, korisnici mts TV-a od 1. oktobra moći će da prate i vrhunski sadržaj koji nude FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies, 24Kitchen i BabyTV, pored kanala National Geographic i National Geographic Wild, koje su od ranije bili u ponudi ove platforme. 

Od prepoznatljivih naslova sa FOX kanala, mts TV korisnicima od sada su na dohvat ruke postapokaliptična drama „Okružen mrtvima“, koja uskoro počinje svoju 10. sezonu, popularna serija „9-1-1“ ili nova adaptacija “Rata svetova”, čija se premijera takođe očekuje uskoro. Televizijske gledaoce očekuju i urnebesne komedije i emotivne drame,  poput serija „Kako sam upoznao vašu majku“, „To smo mi“ i „Uvod u anatomiju”, u kojima uživa publika kanala FOX Life, zatim napete kriminalističke serije, kao što su „Mesto zločina“, „Bouns“, „Kasl“ ili „Zločinački umovi“.

Ljubitelje kulinarstva svakako će obradovati prilika da svakodnevno gledaju svetski poznate kuvare, kao što su Gordon Remzi i Džejmi Oliver, rame uz rame sa lokalnim kulinarskim zvezdama poput Nine Babić. Svi oni naći će se na malim ekranima putem kanala 24Kitchen.

Korisnici mts TV nastaviće da uživaju u prestižnim, višestruko nagrađivanim dokumentarnim programima kanala National Geographic, kao što su „Slobodno penjanje“, „Džejn“ ili vizualno upečatljiva serija „Surova planeta“, u kojoj je narator poznati avanturista Ber Grils. Ovaj nesvakidašnji kanal je osvojio dodatnu publiku svojim igranim formatima, među kojima se ističu sjajno prihvaćene serije „Genije“, „Mars“ i najnovija – „Zona usijanja“, sa Džulijanom Margulis u glavnoj ulozi. 

“Prezadovoljni smo što možemo da ponudimo sadržaje iz FNG portfolija većem broju gledalaca u Srbiji.”, rekla je Irina Totova, generalna direktorka kompanije Fox Networks Group. “Kroz naš visokokvalitetni sadržaj želimo da zabavimo, informišemo i inspirišemo gledaoce i povedemo ih dalje nego što su mogli da zamisle.”

Pažljivo odabran i precizno aranžiran program FNG kanala zadovoljiće sve ukuse i sada će biti dostupan još većem broju gledalaca kroz novu saradnju kompanija FOX Networks Group i Telekoma Srbija.

„Ponuda Fox-ovih kanala upravo je ono što je bilo potrebno da upotpunimo ponudu na našoj mts TV platformi. Pored vrhunskog domaćeg sadržaja koji nastaje u produkciji Telekoma Srbija, mts korisnici će ubuduće moći da prate i kvalitetan filmski i serijski program koji je širom sveta našao mnogobrojnu odanu publiku“, izjavila je Jana Ljubičić, Izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija.

Continue Reading
Advertisement