Connect with us

FILM

VOJNA AKADEMIJA 5: Hoće li Bojan Perić odvesti pred oltar Ninu Janković? Makar u filmu…

Published

on

U bioskope širom Srbije danas stiže film „Vojna akademija 5“, a istoimenu seriju ćemo gledati naredne godine.

Naši omiljeni junaci ovog puta prolaze kroz nove izazove, kapetan Danijel Stošić, koga igra Bojan Perić, pokušava da se vrati letenju, a prepreka mu je lepa Danka Obradović, koju tumači Nina Janković.

– Pre 10 godina bila sam na kastingu za seriju „Vojna akademija“. Nisam dobila ulogu Lele, a sećam se da se taj lik pojavljivao samo u prvoj sezoni. Bila sam tada srećna što su prošli moji klasići Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ivan Mihailović i kuma Dragana Dabović – kaže Nina za Kurir.

U filmu i seriji pratićemo i ljubavnu priču između majora Danke Obradović i Danijela Stošića, a glumicu pitamo hoće li Bojana odvesti, makar u seriji, pred oltar.

– Može samo on mene da odvede pred oltar (smeh). Svakako ću mu promeniti život. Bilo mi je lako da se uklopim s njima – objašnjava Nina.

Paralelno s „Vojnom akademijom“ Nina snima i film „Realna priča“, koji režira njen kolega Gordan Kičić.

– Premijera će biti već u novembru. Gordan je napisao divnu komediju, koju i režira, producira i u njoj igra glavnu ulogu. Uspeo je da napravi i dobar kasting. Imam svašta još da kažem o tom filmu, ali ima vremena – ističe glumica.

Kičić, kaže, nije samo darovit glumac nego i reditelj.

– Gordan zna da kolegi da pravu indikaciju. Radosna sam što mi roditelje igraju i Svetozar Cvetković i Katarina Gojković, koji ponovo nešto rade zajedno nakon „Kosovskog boja“ – ističe glumica.

Nina se pozorištu vraća u svojim ulogama, ali i zamenjuje koleginicu Jelisavetu Orašanin u hit komediji „Hotel 88“.

– Prvo izvođenje nam je 18. oktobra u Beogradu. Tu su i „Ana Karenjina“, „Hipnoza jedne ljubavi“, „Upoznaj mog tatu“ i „Teško je reći zbogom“ – zaključuje Jankovićeva.

Boki Perić o snimanjima
I DALJE MI BRIDI OBRAZ OD VOJINOG ŠAMARA


Bojan Perić s radošću iščekuje premijeru „Vojne akademije 5“.
– „Vojna akademija“ je obeležila moju karijeru, a i publika će me sigurno pamtiti po ulozi Danijela Stošića. Snimili smo petu sezonu, a verovatno će biti i šeste. Sa snimanja posebno pamtim šamare Voje Brajovića. Malo ga je ponelo, pa me je lupio jače, što i danas pamtim – ispričao je Perić za Mondo TV.

Continue Reading
Advertisement