Naslovna FILM VOJNA AKADEMIJA 5: Hoće li Bojan Perić odvesti pred oltar Ninu Janković?...

VOJNA AKADEMIJA 5: Hoće li Bojan Perić odvesti pred oltar Ninu Janković? Makar u filmu…

U bioskope širom Srbije danas stiže film „Vojna akademija 5“, a istoimenu seriju ćemo gledati naredne godine.

Naši omiljeni junaci ovog puta prolaze kroz nove izazove, kapetan Danijel Stošić, koga igra Bojan Perić, pokušava da se vrati letenju, a prepreka mu je lepa Danka Obradović, koju tumači Nina Janković.

– Pre 10 godina bila sam na kastingu za seriju „Vojna akademija“. Nisam dobila ulogu Lele, a sećam se da se taj lik pojavljivao samo u prvoj sezoni. Bila sam tada srećna što su prošli moji klasići Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ivan Mihailović i kuma Dragana Dabović – kaže Nina za Kurir.

U filmu i seriji pratićemo i ljubavnu priču između majora Danke Obradović i Danijela Stošića, a glumicu pitamo hoće li Bojana odvesti, makar u seriji, pred oltar.

– Može samo on mene da odvede pred oltar (smeh). Svakako ću mu promeniti život. Bilo mi je lako da se uklopim s njima – objašnjava Nina.

Paralelno s „Vojnom akademijom“ Nina snima i film „Realna priča“, koji režira njen kolega Gordan Kičić.

– Premijera će biti već u novembru. Gordan je napisao divnu komediju, koju i režira, producira i u njoj igra glavnu ulogu. Uspeo je da napravi i dobar kasting. Imam svašta još da kažem o tom filmu, ali ima vremena – ističe glumica.

Kičić, kaže, nije samo darovit glumac nego i reditelj.

– Gordan zna da kolegi da pravu indikaciju. Radosna sam što mi roditelje igraju i Svetozar Cvetković i Katarina Gojković, koji ponovo nešto rade zajedno nakon „Kosovskog boja“ – ističe glumica.

Nina se pozorištu vraća u svojim ulogama, ali i zamenjuje koleginicu Jelisavetu Orašanin u hit komediji „Hotel 88“.

– Prvo izvođenje nam je 18. oktobra u Beogradu. Tu su i „Ana Karenjina“, „Hipnoza jedne ljubavi“, „Upoznaj mog tatu“ i „Teško je reći zbogom“ – zaključuje Jankovićeva.

Boki Perić o snimanjima
I DALJE MI BRIDI OBRAZ OD VOJINOG ŠAMARA


Bojan Perić s radošću iščekuje premijeru „Vojne akademije 5“.
– „Vojna akademija“ je obeležila moju karijeru, a i publika će me sigurno pamtiti po ulozi Danijela Stošića. Snimili smo petu sezonu, a verovatno će biti i šeste. Sa snimanja posebno pamtim šamare Voje Brajovića. Malo ga je ponelo, pa me je lupio jače, što i danas pamtim – ispričao je Perić za Mondo TV.

Čekirajte Obavezno

Serija dana – petak, 29. maj: Roko Skijavone (FOX Crime, 22.00)

Roko je uvučen u mračnu porodičnu tajnu, više zahvaljujući intuiciji i znatiželji nego volji. Zajedno sa prijateljem iz detinjstva Sebastijanom, Roko lovi...

Film dana – petak, 29. maj: Spuštanje na Mesec – najveća svetska prevara ( Viasat History, 22.05)

Godina 2019Zemlja Velika BritanijaTrajanje 60 minutaOriginalni naziv The moon landings: the world's greatest hoax?Žanr Dokumentarni Nakon prvog spuštanja na...

Emisija dana – petak, 29. maj: S Tamarom u akciji (RTS 1, 21.00)

Posle više od šest nedelja pauze, ekipa emisije "S Tamarom u akciji" vratila se sprovođenju i snimanju akcija pomoći našim sunarodnicima. U...

Nastavlja se emitovanje serije CRVENI MESEC! Prvo VELIKO iznenađenje, a zatim i NOVE EPIZODE!

Serija “Crveni mesec”, najzahtevniji projekat TV Pink koji je i označio povratak domaćeg serijskog programa na ružičastu televiziju, počeo je sa snimanjem...

Počelo snimanje serije KRALJ: Saznaj zašto je Žarko Laušević ODUSTAO od uloge MIŠIĆA!

Na Belom dvoru u četvrtak je pala prva klapa serije “Kralj”. U zamračenoj atmosferi, pod svretlošću sveća, reditelj i scenarista Zdravko Šotra...