Connect with us

TV

Počinje druga sezona emisije BRAK NA NEVIĐENO – Da li će Nives reći DA? Četvrtkom od 22.00 samo na PINK!

Published

on

Tek je druga sezona, a emisija “Brak na neviđeno” već se svrstava u kultne jer je milionski auditorijum bio uz TV Pink svakog četvrtka od 22 časa, pa sa ponosom najavljujemo nove ljudske sudbine koje ćete upoznati ove sezone u istom terminu.

Prvi par koji nas očekuje ovog četvrtka su Zoran Subić i Nives Stambolija. Zoran je prodavac osiguranja iz Vršca, spreman da stane “na ludi kamen”, uprkos krahu prethodne veze.

– Imao sam desetogodišnju vezu, koja se, na žalost, nije ostvarila zato što nije htela ono što sam očekivao, da imamo zajedničko dete – otkriva Zoran.

Ne krije ovaj veseli avanturista da je bilo mnogo ljubavi u toj vezi, ali i da želi ponovo da pokuša. Za njega je ekipa psihologa pronasla medju kandidatkinjama jednu jaku ženu iz Obrenovca. Potencijalna mlada iza sebe ima dva braka i dvoje dece. Željna je ljubavi i očekuje osobu koja će se brinuti o njoj i učiniti je srećnom ženom.  

– Imala sam dva braka. U prvi sam ušla jako mlada, sa 19 godina, poletela sam, takoreći, i već sa 20 dobila prvog sina. Ne mogu reći da nisam volela tog čoveka – kaže Nives na početku svoje životne priče.

Da li će se roditi ljubav na prvi pogled kada Zoran klekne i zaprosi Nives sa buketom cveća i prstenom, saznaćemo u prvom izdanju ovosezonske emisije “Brak na neviđeno”, u četvrtak od 22 časa na najgledanojoj komercijalnoj televiziji na ovim prostorima – TV Pink.

Continue Reading
Advertisement